Festligt

Kvällen kompenserade gårdagskvällen mycket bra!
Har verkligen haft jätteroligt ikväll! Även att bowlingen gick lite åt skogen ibland ;) Men maten var väldigt god och sällskapet var toppen! Kunde inte ha blivit bättre.

Nu laddar jag om bowlingen till nästa lördag då jag kör igen och förhoppningsvis kommer det att gå bättre då! Får hoppas att jag har tur varannan gång jag bowlar, för så har det sett ut hittills! Men då ska det även bli golfsimulator, undrar hur det kommer sluta!

Ska försöka ta och sova nu, för imorgon ska ett viktigt inköp troligtvis göras.


God natt!

Tristess

Sov sjukligt dåligt i natt, blev ca 3 timmar. Sen upp vid 05.30 för jobb, var totalt död och visste knappt vad jag höll på med.
Kvällen har varit den segaste på väldigt länge, helt ensam och totalt slut i huvudet och kroppen.
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon! För då blir det bowling och mat med ett av mina jobb. Ska bli skoj!

Har ju fyllt år för ett tag sen, och ja, jag har faktiskt fortfarande ångest =/
Men jag tänkte att jag skulle visa upp mina presenter någon dag. Dels för att jag verkligen vill komma igång med fotandet igen och dels för att det är roligare med lite bilder som förgyller all min svammeltext. Egentligen är det inget svammel, men när man inte förstår vad det är jag pratar om i mina texter så kan jag förstå att det kan låta lite som svammel. Men det är trots allt lite så jag vill ha det, ibland i alla fall!

Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig redan nu! Wiho, det har inte hänt på länge vid denna tiden. Men jag måste verkligen lyckas att förbättra min sömn, sen att jag är livrädd för drömmarna som säkerligen kommer att komma ifatt mig förr eller senare, det får väl helt enkelt bli så då. Vakna i panik! =S
Fast ja, nu blir det nog ett eller två Glee-avsnitt innan jag somnar! Sen har jag lyckats sett klart hela säsong 2!
Första avsnittet att säsong 3 som gick i onsdags spelade jag in med det blev misslyckat, så jag hoppas att det avsnitt som går på tv vid 19.00 imorgon kommer vara reprisen och att den inspelningen kommer att lyckas! Lite beroende?! ^^

Äsch, nu tar vi allt och säger hej då!
En liten fin uppdatering blev det i alla fall, och jag gillar det faktiskt. =)

RSS 2.0