" Ett kundmeddelande ... "

Imorgon mina vänner då är det midsommarafton! (Upplysning för den som kanske missat det.) Och den ska jag fira med massa fina vänner i en mysig stuga vid vattnet!! Tycker faktiskt det låter som att det inte kan bli bättre.
För att kunna fira midsommar var vi tvugna att handla massa mat och det gjorde vi natten till idag på maxi i Oskarshamn som höll nattöppet med billiga priser.
Min underbara vän Josefine fyller 18 år idag så när klockan slog 00.00 på maxi ropades det ut ett kundmeddelande att vi gratulerade henne, tyvärr fungerade tydligen bara högtalarna vid kassorna så endast Mathilda och jag hörde det, men finns inspelat i alla fall!

Så nu har jag troligtvis och förhoppningsvis packat allt jag ska ha med mig innan vi styr bilen mot stugan.


Hoppas ni får kul på midsommar för det tänker jag ha!
För det blir ju vad man gör det till! ^^


Mattant?! =S

Just för tillfället så dansar jag runt i köket till dunderhög musik och lagar mat för morgondagen!

Hade tänkt att "överraska" min moder när hon kom hem om att hon skulle slippa laga maten, men någon överraskning blev det knappast då hon ringe hem förut idag och bad mig att laga maten! (Ska man kalla det tankeöverföring eller något?!)
Men men, överraskning eller inte får väl gå för denna gången.
Håller på att steka en andra omgång potatis just nu och tänker att hoppas min bror och fader klarar av kryddningen på den första omgången då det blev lite för mycket av det goda så att säga ^^
Denna omgång får bli mindre kryddor på så att mamma inte får en smakchock och dör imorgon när hon har lunch, vore ju väldigt synd!
Whoops nu är det dags för kryddning!!
Önska mig lycka till!! =)

Woho it's all done!
Saltet gick som handen passar i handsken. Sen skulle peppar på och då gällde det att vara försiktig och det gick bra, men så tänkte jag att lite till måste jag ju ta annars kommer det ju inte smaka alls och gissa!! det gick bra det med =P Vilket resulterar i ingen överkryddning på andra omgången potatis! =D

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och glo på film och det har jag all rätt till att göra efter denna matlagningsomgång!


Hoppas er dag har varit bra för min har varit fantastisk faktiskt!!


Sjung om studentens lyckliga dar!!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEN,
HURRA VAD JAG ÄR BRA!!


Finfint!

Nu är det endast två dagar kvar tills jag tar studenten!!

Här hemma börjar det bli riktigt najs! Dukarna är pålagda, alla dekorationer finns på sin rätta plats och allt flyter verkligen på som det ska!
Nu saknas bara onsdag kväll, god mat, fina gäster och då har vi satt dit pricken över i:et med stil! =)

Min förkylning börjar försvinna med som tur är, för orkar inte gå och snora på onsdag utan då ska den vara som bortblåst!




Sju. Sju? SJU! SJU!!

Jag försöker få mig själv att inse att det bara är 7 dagar kvar tills jag tar studenten!
Det känns som att det är så avlägset fast samtidigt så nära.

Visade sig idag i alla fall att jag är ledig i en vecka från skolan. Ska tillbaka först på tisdag för att ha lite aktiviteter med media. Sedan blir det onsdag och studenten!! =)
Längtar faktiskt lite på att få ta på mig min klänning, skorna och sist med absolut inte minst, STUDENTMÖSSAN!!
Har redan en gång testat alltihop men var ju inte alls samma sak som det kommer att bli!


Krig?!

Helt otroligt! Trodde jag hade haft mina värsta drömmar i mitt liv, men inte då.
I natt i min dröm var det ett stort krig! Och det var ju inte det härligaste man varit med om kan jag ju säga. Flera gånger i drömmen tänkte jag att bara "låt mig dö, kan jag inte bli träffad". Men precis efter den tanken farit igenom mitt huvud så tänkte jag, "nej, låt mig fortsätta leva".

Ja, det var ju inte särskilt kul. Tur att det bara var en dröm i alla fall!!



Idag blir det bakning och sen lite annat hoppas jag att jag hinner med också.
Är ju som vanligt alltid ledig på onsdagar, men denna vecka är jag även ledig torsdag och fredag, vilket betyder ingen mer skola för mig denna vecka! Tveksamt om vi har något på måndag heller, i så fall får jag vara ledig en hel vecka! =) För på tisdag nästa vecka har vi lite "mediedag" med treorna. Sedan tar jag ju studenten på onsdagen!! Jippi! Det ska bli otroligt skönt!! Slippa alla tidiga morgonar och läxor, prov och liknande. Men samtidigt kommer jag nog att sakna att ha något att göra varje dag, veta på ett ungefär vad som kommer att hända.
Inget sommarjobb är sökt, utan jag vill umgås med mina vänner så mycket det går! =) Men ska ta tag i mitt liv nu de närmaste dagarna genom att söka något jobb till hösten, och kanske får det bli så att jag får söka något litet till sommaren också. Vi får se hur det blir helt enkelt.



Först pratade vi vänner om att fara till Gotland och ha lite skoj där, men det verkar ha lagts på hyllan. Däremot kommer vi troligtvis att dra till Göteborg och troligtvis passera Ullared på vägen dit eller hem!
Denna sommaren måste bli den bästa!!


TV-slapp

Sitter med datorn framför tv:n och slår alltså flera flugor i en smäll.
Försöker se ifatt en massa som vi spelat in på tv:n för att kunna slänga gammalt och få plats med nytt helt enkelt.

Denna dagen blev bara till en slappdag. Skulle egentligen gjort lite vettigt hade jag tänkt mig. Men så satte jag mig i soffan och hamnade där för resten av dagen av ren trötthet.
Men nu ska jag snart ut och rasta min fina bil lite ^^ Ska åka och köpa lite saker och det får nog allt slinka ner en twister i påsen också!


Framtiden?!

Sitter och försöker planera mitt liv efter studenten med allt vad det innebär.
  • Sommarjobb eller inte?!
  • Sommarens händelser, festivaler, Göteborg, Gotland eller något helt annat!?
  • Jobb till hösten, vilka ställen jag ska söka till
  • Spara pengar till att betala av bilen
Och ja, jag vill väl påstå att det inte går särskilt mycket framåt för tillfället ^^


Solen skiner underbart idag och egentligen borde jag väl sitta ute och försöka få lite färg, så att jag slipper se hur som en isbjörn på studenten. Men tyvärr har jag inte tid med det eftersom jag idag har fixat med andra saker inför min student och vad kan jag inte säga!

Ska snart iväg till ett sista möte med rådgivaren Andreas i UF för att avsluta vårt konto och ta ut de pengar vi har där. Kajsa är sjuk så jag får gå dit själv, hoppas han inte pratar allt för mycket idag! =)


Ta vara på solen mina vänner! För det är något jag inte hinner med idag.
Om någon vill kan den ju sola lite åt mig med!



Sommarinspirerat! (Gjort under min praktik på NG)


Jag och en bil!

Älskar att jag aldrig publicerar mina inlägg när det väl hänt, utan får lägga ihop flera stycken inlägg i ett och samma till sist!
Precis vad som hände med förra, fast dem hade inte kommit så långt ens egentligen. Utan de låg i mappen "Utkast" på min mobil!
Det är oftast så jag gör för att sedan komma ihåg att skriva in det här och publicera. Men nu de senaste dagarna har jag varit tvungen att koncentrera mig på viktigare saker, som att skriva klart min allra sista uppgift i skolan som jag lämnade in igår! Jippi!! säger jag bara!
Nu är det softare är soft i skolan och vi mest lattjar runt, vilket vi visserligen gjort hela vårterminen känns det som.
Sånt som återstår i skolan är mest i form av film, fika, betygsamtal och liknande. Jag fortsätter veckan med att vara ledig två dagar nu! Egentligen är vi nästan lediga på fredag med, men ettorna har haft sin reklamvecka denna vecka så vi ska se deras redovisningar och ifrågasätta dem och ja, komma med konstruktiv kritik!

Idag har jag mest tillbringat dagen själv i en bil och fart fram och tillbaka. Eller ja, mitt sällskap fick bli radion och P3, lite mix megapol under tiden det var Brunchrapporten på P3.
Först till Kalmar för en lektion, sedan for jag till Vimmerby för att hämta en del till min brors bil och sedan hem igen. Totalt blir detta runt 4 timmar ^^

Christer i P3 måste för övrigt vara det bästa radioprogrammet någonsin! Finns inte ett enda som inte är intressant att lyssna på.

När jag började resan från Kalmar till Vimmerby var himlen otroligt fin och jag försökte fånga den med min underbara mobilkamera ^^



Drömmaren

Vanligtvis sover jag alltid för lite om nätterna, det är ju egentligen inte särskilt bra, men jag tror ändå att jag ska fortsätta att sova för lite.
För natten till i fredags sov jag troligtvis tillräckligt länge eftersom jag lyckades drömma och även minnas det!
Drömmen var väl egentligen fin och bra, men bara i drömmarnas land!
Drömmen fick mig att tänka tillbaka på den tiden då jag träffade personerna som var med i drömmen. Det var en mycket bra och fin tid i mitt liv, även om den var väldigt kort så lyckades jag fästa mig vid en hel del av personerna där. Lite olyckligt kanske, fast egentligen inte ju!
Drömmen fick i alla fall mina tankar att börja tänka väldigt mycket igen på en viss person där. Och nu är jag fast i det träsket igen =/
Jag blev även påmind i drömmen om att min chans är som bortblåst att det ska bli som jag ville ha det, eftersom jag blev påmind om vart personen kommer att befinna sig i ett år.
Och analyserar jag rätt så kommer det bli fler år som den personen är "borta".

 



Det här med drömmar alltså, jag blir skogstokig!
Natten till söndag i drömmen så stötte jag på en person som jag varken sett eller träffat på hur länge som helst! (måste vara år.) Ändå hade jag en väldigt klar bild av personen.
Hade jag drömt detta för mycket länge sen skulle jag kanske bli lite glad, men nu gjorde det bara att ännu fler tankar kommer börja kretsa i mitt huvud. Som: vad hade hänt om jag hade gjort så den där gången, eller vad menade personen när den gjorde så eller sa det där dem där gångerna?! Mitt huvud sprängs snart av alla tankar!
I drömmen hann det att hända en hel del saker. Det hände ändå en del fina saker, men det var ju bara en dröm och sannolikheten för att det ska hända i verkligheten har passerat sedan alldeles för länge.
Det kändes lite som att jag drömde en dröm i drömmen!

 


RSS 2.0