Ooh, that sounds interesting! Or not....

Inte mycket händer i mitt liv för tillfället. Eller jo, en hel del händer ju men inte särskilt mycket kul eller intressant.
Undantag från igår däremot! Jag och min vän Keso åkte ner till Josse i Kalmar för att ha en liten photoshoot inför en tävling som Josse ska tävla i. Sagt och gjort, vi åkte i ösregn mest hela tiden och hoppades på att det inte skulle regna något i Kalmar, men tyvärr gjorde det det.
Vi hämtade upp Josse och körde vidare till Nybro till en sjö där för att utföra Josses briljanta idé! Det duggregnade och vi blev ganska blöta men klarade oss fint ändå och resultatet blev lyckat! 
En tur till donken för lite mat och sen hem till Josse där vi blev bjudna på gofika tillsammans med tv-tittande och genomgång av bilderna!
Slutresultatet får ni se någon gång senare, när tävlingen är avgjord troligast!

I övrigt har jag det utomordentligt tråkigt om dagarna och försöker på tiden gå på många olika sätt, har lyckats installera mitt sims på min gamla dator så några timmar spenderas allt där!

Det var allt för den här gången. Ha det bra!

Bild två

Fortsätter nu med nästa bild. Påståendet är det samma, "Finns det hjärterum så finns det stjärterum"
Här har det inte skett lika drastiska ändringar som i förra bilden, däremot har många olika bildbehandlingsverktyg används för att ex, fixa ljuset rätt, ta bort soptunnorna och framför allt rätat upp horisonten! Men även en hel del annat.
 
 
 

Uppgift 3

Den sista uppgiften i min kurs var att bildbehandla tre bilder som skulle passa in under ett påstående. Tänker nu visa upp mina bilder här, en i taget med före och efter. Så här kommer bild ett av tre.
Jag valde påståendet "Finns det hjärterum så finns det stjärterum"

 
 

Glädjeskrik!!!!

Det kommer komma upp ett inlägg här snart om den tredje uppgiften jag hade i min kurs. Men just nu vill jag bara visa detta!
 
Så här ser det numera ut när jag går in på min kurs och det gör mig så sjukt lycklig och stolt att jag äntligen är klar med denna kurs! Den har gett mig mycket kunskaper om det jag hoppades, men det har även varit kämpigt att ta sig igenom den då den innehöll uppgifter jag inte hade räknat med. Men jag är nu igenom detta och tycker att jag trots allt presterat riktigt bra på det jag inte gillat. Detta med dokumentationerna jag behövt skriva till mina bildbehandlingar har absolut inte varit lätt men efter en komplettering på den sista vilket jag skrev i raketfart en sen natt så känns det jättebra!!

Antar att det är rätt mycket svammel i detta men det skiter jag i!
 
I'm done.

RSS 2.0