Annandag jul

Har haft mycket att göra idag.
Blev väckt av mamma för att sedan gå och duscha. Efter det packa ner lite saker inför Vemdalen som jag åker till imorgon. Sedan blev det ingen frukost utan pappa fick köra ut mig till Högsby för vad tvungen att handla ett par saker. Sen hem igen, tidig middag och sedan till kyrkan för att öva lovsångsdansen till konserten på kvällen. Efter vi hade övat gick Frida och jag hem till Elisabeth som äntligen fick komma hem idag från sjukhuset efter sin stora operation. Kul att få se henne igen! Det hade blivit väldigt länge om vi inte gått idag eftersom vi är borta på läger nästan en hel vecka nu.
Sedan begav det sig hem igen för att fika och efter det snabbt ner till kyrkan igen för att öva med Berga Blås.
Senare var det då konsert och alla var så duktiga så!
Nu sitter jag här och skriver fast jag egentligen borde gå och lägga mig eftersom vi ska åka härifrån ca 05.15 imorgonbitti! *gäsp*   Jag hoppas att det kommer bli bra och roligt i alla fall! =)

Ni får ha det så bra nu under nyårshelgen! Och jag ska försöka att inte bryta några ben!
Om det är något så nås jag på min mobil! =)

God fortsättning!!


Kramar och ett gott nytt år snart! =)


Tihi!

Jag hittade det andra inlägget som tur va!
Allt fanns inte med men skrev dit det sista jag hade skrivit, så det ska väl vara allt!

Dan före dopparedan..

Igår hade vi minsann en liten minijul här hemma med mina vänner! Saknade Bettan dock =/
Men vi lyckades roa oss ganska bra i alla fall! Frida var lite allt för mycket överspelt på att vara tomte och fånade sig vid vår julklappsutdelning. Vi satt där på golvet och mysade med våra klappar!
Sedan blev det filmer =) Sandor/Ida och sedan Santa Clause 3, båda mycket bra! Självklart hade jag rätt om att eftertexten på Santa Clause var ca 30 minuter så att vi hann se klart hela filmen! =)

Idag har jag gjort ganska mycket fast ändå inte ^^
Började med att åka till tandläkaren och sedan handla lite småsaker.
Sedan hem och göra lite allt möjligt, bland annat har mamma och jag klätt vår gran nere i tv-rummet och så har jag gjort lite marsipan, tittat massa på tv ^^ eller egentligen inte så jättemycket!
Ja, och nu sitter jag här och skriver =/ Det var inte bra att skaffa blogg ^^

Imorgon kommer tomten som INTE finns!
Pappa ska hämta farmor som ska vara här över jul.
Sedan kommer lite av släkten hit och vi ska äta all god julmat hemma hos oss, sedan blir det självklart Kalle Anka klockan 15.00 och en skön och oftast välbehövlig sovstund under tiden det är tjuren Ferdinand xD
Någon gång därefter går vi över till mormor för att ha julfikat! Det blir väl även en och en annan sång och lekar såklart!
Någon som har någon bra lek att tipsa om?! Är i väl behov av det! =D
Blir julevangeliet och sedan julklappar och även en massa julgodis och sådant! =) MYSIGT!
För alla er som nu funderar på varför vi inte är hemma hos oss hela tiden utan varför vi ska till mormor är för att både jag, min bror och en kusin tycker inte att det blir någon jul om vi inte är hemma oss mormor! Men hon börjar ju bli gammal och orkar inte stå i allt och ha allt hemma hos sig, så vi har firat vår jul på detta vis några år nu, med olika ställen att äta maten på! Huvudsaken är att julklapparna, fikat och godiset är hos mormor!

Nu ikväll är det uppesittarkväll och jag ska väl snart gå ner till mamma och pappa och se om det finns något vettigt att titta på på tv:n! Vilket det säkert inte finns =(
Mamma ropade precis att det är kvällsmat så det är bäst att jag skriver ett slut på detta och går ner och får mig en julskinkemacka! MUMS i magen!

GOD JUL allihopa!!


JAG DÖR!

Hela mitt JÄTTELÅNGA inlägg försvann nyss från att jag hade förhandsgranskat det! BAJS PÅ DET!

Julstök

Tråkig dag blir det allt idag..
Ska städa mitt rum och städa hos Zid.
Bara fram och tillbaka och fixa här och där!

Men lite tid måste gå till att sitta här vid datorn =P Annars blir städningen för tråkig! ^^

Får ta och skriva lite mer ikväll, kanske!

Jullov!

Trött? Svar: JA!

Julavslutning idag i skolan!
Sovmorgon och det en timma senare tåget, som även idag var kustpilen!

Håkan hade tänt en massa värmeljus och vi hade det allmänt mysigt.
Ett litet "drama" där vi själva var rekvisitan. Sedan en frågesport.
Och sist med inte minst julklappsutdelning och fika! Håkan fick även en julost från oss i klassen =)
Missade det tidiga tåget så jag åkte en liten omväg hem. Ända till Oskarshamn, där jag däckde på bussen för jag är helt slutkörd. "Tvingade" Josse att åka med samma buss som mig hem så hon fick hoppa av sin buss vid sjukhuset och gå in till stationen, stackare =(  Vi pratade lite allmänt skit på vägen hem, jobbigt med alla som pratade i telefon runt omkring!

Jag har inte gjort mycket vettigt resten av dagen egentligen. Slagit in mina sista julklappar som var hemma, blir att slå in några få till antingen imorgon eller någon annan dag, innan julafton i alla fall!

Imorgon blir det att städa hela mitt rum och pynta det, lite fika/lunch på jobbet och sedan städa där. Fixa en liten minigran till mig och handla lite saker som behövs över helgen och på måndag. För då kommer några vänner hit och vi ska mysa och byta julklappar! =)

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och läsa min bok =D
Hade så bra allihopa och ha inte allt för mycket julstress! Lite stress hör till, men inte allt för mycket =P

Skola..

Sitter och har Mum A just nu.. Jobbar med ett julkort i Flash!
Jag har fått låna hem en kamera över lovet redan idag! Nu måste jag åka till Oskarshamn någon dag och fota mitt långtidsprojekt också =/ Jag vill ha storm, regn eller snö när jag är där, mm så himla mysigt det låter. Svar NEJ, men för att få lite variation i bilderna så är det det som behövs nu vid denna årstid! Hoppas på lite "gäss".

Efter skolan blir det fika på stan med Erika! =) Mysigt ska vi ha det, men inte missa tåget hem eftersom jag tyvärr måste hem och hon också tror jag skulle iväg på något. ;)

Sovmorgon i måndags! Sovmorgon idag! Sovmorgon imorgon! Det är så det ska vara =D
Helst varje vecka också!

Imorgon är sista dagen, då ska vi hit till kvart över nio, fika och byta julklappar i klassen. Sen ska jag ta det tidiga, tidiga tåget hem!


Blogga mer ikväll, det är frågan =P

Hemsk dag

Ja, jag vet inte om dagen kunde bli så mycket värre.
Det börjar med att vi får åka skrammeltåg ner till Kalmar. Fast som tur va så däcka jag totalt och vakna inte förrän Erika knuffa till mig lite när dom börja prata i högtalaren om att vi snart var framme. Skönt, men alldeles för varmt när jag vakna!
Sen var det nationellt prov i Matte B(ajs). Huvudvärk, syrebrist och till slut väldigt kissenödig ^^. Provet gick väl hyfsat, är faktiskt glad bara jag får G!! =P
Efter det hade jag världens huvudvärk. Vi hade mys på Fotolektionen men pepparkakor, lusselängd och julmust. Även en liten frågesport som vi nästan vann.
Sedan hade vi "information" med vår syv. Detta gav inga glada besked! Kan inte välja de kurser jag hade tänkt mig på grund av att dom ändrat systemet nu för oss. Ibland är det rätt värdelöst att vara född -91 för vi är några försökskaniner hela tiden, i alla fall när det gäller utbildningar! =@
Keramik efter det som inte var allt för jobbig som tur va, för då hade mina saker hamnat i golvet. Min tredje tomte jag gjort som jag trodde skulle tappa huvudet efter bränningen hade inte gjort det =D Så glaserade de sista sakerna där, så är det bara den himla sketans loggboken kvar att skriva. Inte glad, inte glad! Finns faktiskt en anledning till att jag inte valt just text!
Hann dock med bussen hem vid fem över halv fyra!! =D Och inte var det mycket folk, mycket ovanligt =S
Blev att hoppa av i Högsby och köpa en grej till en viss människa, inget jag vågar skriva här ännu, eftersom han letat upp oss på YouTube, vem vet om han även hittar detta då blir det ju ingen överraskning om jag skrivit det här. Mer info om detta på torsdag ^^ Köpte även julklapp till klassen.
Hem och för en gångs skull hade jag inget jag behövde plugga på, så kunde äntligen slå in lite julklappar som legat och väntat i evigheter på att bli inslagna! Har ändå några kvar som ska slås in =P

Imorgon kanske det blir fika med Erika efter skolan! Mys på det.. Annars blir det buss och film med henne, tönt 2, även mys där! Sedan en lång tråkig Berga Blås övning, inte pepp! Men måste gå, hoppas bara min huvudvärk gått över.
Den är lika "stor" nu som den varit hela dagen ungefär.


Nu måste jag gå och sova. Har i alla fall en liten sovmorgon imorgon, en timma för att vara exakt, jippi för det!

Fortsätt läsa =P


Kramar ^^


Matte B(ajs)

Sitter och pluggar på hela matteboken nu för att försöka klara av det nationella provet imorgon.. Det börjar klockan 08.10 och slutar 12.10. Fatta att jag kommer dö att sitta och göra en massa mattetal i 4 timmar!! Det är så inte peppt =(
Men ikväll ska jag lägga mig senast klockan 22.00, i alla fall försöka. Nu när jag skrev det där om matten kom jag på att jag måste ha något att äta annars kommer jag bokstavligt talat dö. Måste sluta skriva nu och gå ner till mamma och tvinga henne att köra mig till Högsby så jag kan handla =D

Heeeeeeeeeeej då..

Matte kan gå och dö!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin så slipper du gå in här varje dag och bli besviken på när jag inte uppdaterat ^^

13 december - Lucia

Lite tråkigt om vad jag gjort de senate dagarna.

Fredag
Började med att dissa lucian i skolan och drog i sätllet till maxi för att köpa en julklapp som mamma skulle ha till brorsan. Sedan var det graf ett tag där vi håller på att göra en folder. Efter lunch var vi på en teater och som tur vad slutade den i tid så att jag hann med bussen till Oskarshamn där jag mötte upp mamam och pappa och gick till Intersport för att köpa ett par pjäxor!

Lördag
Mamma väckte mig idag bara för att jag var tvungen att plugga =( Dock tog det ungefär en och en halvtimma till två ^^
Efter att jag ätit frukost och klagat lite över att jag tyckte att jag köpt för liten storlek på pjäxorna när jag prövat hemma med skidstrumpan ringde mamma till Intersport för att ta reda på om halvnummret över fanns kvar. De svarade först, efter det när vi skulle ringa upp igen för de hade så  mycket att göra tog det tre samtal innan de väl svarade. Det slutade med att mamma och jag åkte ner för att pröva halvnummret över och till slut bestämde jag mig för att ta dem. Som tur va fick jag byta fast det var en reavara. =D
När vi kommit hem igen och i väntan på att maten skulle bli klar var det bara att börja plugga =(. Eftermaten när jag pluggade igen började jag jämra mig om att jag inte fick se något luciatåg då tanken var att jag skulle stanna hemma och fortsätta plugga. Lyckades i alla fall till slut "övertala" mamma om att få gå på vårt luciatåg i Missionskyrkan =D. Duktiga var dom för att va i den åldern och jag vet ju själv hur nervös man är och glömmer hälften av allt det där viktiga man övat in och kunnat så bra innan. Fika och lotter efter det, dock ingen vinst =(, men mormor drog hem två!
Hem igen och plugga, besvara instuderingsfrågorna jag hade kvar och mamma förhörde mig lite halvt.

Söndag
Ja, jag sitter här och skriver detta värdelösa blogginlägg. Jag fattar egentligen inte varför jag skaffat blogg, men men. Nu ska jag ta och gå och lägga mig när jag publicerat detta =D.
Blir tyvärr ingen sovmorgon imorgon då jag måste plugga, städa jobbet och en massa annat.


Ha det så bra alla som tråkat ut sig nu genom att läsa detta ^^
Jippi vad jag är positiv xD

Plugg

Massa plugg just nu..

Tänker göra ett lite lite lite längre inlägg senare när jag pluggat färdigt för idag =P Moha^^ Dagen är snart slut så det lite lite lite längre inlägger kommer komma imorgon =P


Ha de bra och längta inte ihjäl dig efter inlägget! Och framför allt ha inte för stora förhoppningar xD

Woho!

Okej, nu har det hänt =/ Jag har skaffat blogg..
Jag vet inte hur det känns riktigt nu.. Skulle skaffat den igår, det var mitt bestämda datum, men jag kom hem för sent!

Nu har jag i alla fall Graf A så måste fortsätta jobba.

Vi/jag/någon får hoppas att jag kommer uppdatera denna ofta nu ^^


Ha det bra alla som kommer läsa denna nu =)

RSS 2.0