Städning i dubbel bemärkelse!

Det är exakt vad som jag har för mig idag. Har först dammsugit och håller nu på att plocka i ordning på mitt rum för av någon anledning så har saker och ting lagt sig på ställen de inte ska vara. När de har funnit sin rätta plats igen så är det dags att äntligen ta tag i min gamla bärbara dator och rensa ut den totalt!
Det har ju dröjt nästan ett år skulle man kunna säga, egentligen ett halvår eftersom jag befann mig på andra sidan jorden ett halvår förra året! Varför jag äntligen kommer att ta tag i det är för att jag har blivit riktigt sugen på att spela massa gamla dataspel jag har! Och jag vill inte tynga ner min nya dator med dom. Dessutom innehåller ju min nya dator mina kära Adobeprogram! Och på tal om dom så ska jag även ta tag i min distanskurs och göra klart den! Men det får ske på måndag!
Får jag tid över, vilket jag troligtvis inte får (håller tummarna för det) så får det bli en genomgång på externa hårddisken som är ett enda virrvarr!

Senare idag så slipper jag städtagen och ska umgås och spela lite spel med två fina vänner! <3

Ha en fin dag och städning behövs alltid, någonstans....

Att finna rätt kombination

Önskar innerligt att jag kunde ha något att skriva om.
Men det har jag helt enkelt inte. Däremot har jag tid i överflöd vilket jag inte hade förr om åren då jag hade för mycket att skriva om! Dålig kombination helt enkelt.
Ska börja kika igenom bilder från föregående år för att se om jag kan få ihop en årsresumé!

Ha det fint!

Att se framåt

Var ett bra tag sen jag skrev och det har hänt riktigt mycket sen dess!

Men vad jag tänkt mig nu är att försöka mig på en liten resume av året 2012. Det har varit en ganska händelserikt år. Så nu vet ni vad ni har att se fram emot här framöver!

Hoppas ni alla hade en fin jul och ett bra nyårsfirande, för det hade verkligen jag!

RSS 2.0