Sjätte december, i tid!

Tagit det hyfsat lugnt idag!
Fick dock skotta lite snö som kommit. Tycker allt att det är bra med den varan nu. Gör mig inte så mycket om det som redan finns ligger kvar hela december, men mer behövs verkligen inte! Till och med ett "barn" sa till mig igår att han tyckte det var för mycket, det var nämligen svårt att få upp någon fart i pulkabacken! Annars glädjer nog snön mest de yngre!

Men fick lite fart senare på dagen och började göra pepparkaksmuffins!
Får hoppas att dom smakar gott också, då jag improviserat med kryddorna och lite i ett vanligt muffinsrecept jag har.
Funderar nu på om jag ska göra en vanlig frosting till dom eller om det får bli en vit choklad frosting. Var tror ni skulle passa?

Ikväll drar jag iväg till en vän för att möta upp fler vänner och spela spel! Hur kul som helst!

Kram

Femte december aningen försenat ;)

Av någon andledning blir det att jag släpar en dag hela tiden! Dags att försöka ta i fatt det idag!
Det är mycket som fixas och har sig om dagarna därför blir det att jag inte alltid hinner med eller att jag glömmer bort det helt enkelt! ^^
Gårdagen bestod av att försöka ta sig ut med bilen för att inhandla lite saker. Jag har nog aldrig varit så vansinnig som jag var igår! Och detta främst på den som plogar vägarna här, eller ja jag borde nog säga den som inte plogar vägarna. Det såg verkligen fruktansvärt ut igår och jag sladdade runt som en liten bambi på hal is helt enkelt! Som tur va så kom jag fram helskinnad till affären och lyckades dessutom att ta mig hem helt okej! Och kors i taket då var det så dags att han hade varit och plogat rent här! Så fick hoppa ur bilen för att skotta bort vallen och sen köra in bilen. Sen var det bara att ta itu med nästa vall bakom brorsans bil. Lagom tungt sådär va!
Alla ni som betalar för att gå till gymmet för att lysta skrot är mer än välkomna hit och skotta snö i stället!! Det är helt gratis nämligen! Kanske dessutom kan bjuda på en pepparkaka om ni gör det riktigt snyggt.
Så efter smärtor i rygg och nacke åkte jag för att hämta mor vid bussen sen hem och då blev det lite kort matlagning och sen storstädning i skåpen på övervåningen som liksom aldrig riktigt blivit av. Men nu är det rent och fint!

Jag har tittat på "Fucking Åmål" i omgångar denna vecka, när jag liksom fått en stund över har jag satt mig ner i soffan för att se en bit, igår såg jag slutet och fy vad rolig den är! Svensk film är underbart!

Nu blir det att städa undan lite saker och sen får vi se vad som händer! Lär dyka upp ett till inlägg här under dagen!
Har jag tur så bjuder kvällen på spel och det kan ju inte bli annat än lyckat!

Kramar!

Fjärde december, snöns dag

Ja, så har jag börjat hata snön rejält igen! Det tog inte många dagar..
Idag har det dessutom bara vräkt ner hela dagen, verkligen konstant! Längsta uppehåller var max 5 minuter.
Snöskottning måste vara störta orsaken till ryggsmärtor!

Tredje december en riktigt lång dag..

Tredje december blev en helt okej dag. Dock inte alls så produktiv som jag hade tänkt mig!

Började med att vakna innan solen ens hade tänkt på att gå upp. Riktigt seg start men var bara att pallra sig iväg till tandläkaren vid öppning. Det gick bra där men usch och fy vad jag hatar att gå till tandläkaren, inte tandläkaren personligen för hon är verkligen den bästa tandläkaren som finns! Men men..

Sen hem direkt när det var klart, var så där lagom dåsig efter den tidiga starten på dagen plus bedövningen hos tandläkaren. Somnade till sist i soffan och blev där alldeles för länge. Resten av dagen spenderade jag framför tvn och senare datorn. På kvällen stod det möte på agendan, det gick hyfsat bra, allt ska nog lösa sig med julkonserten trots att det var skralt till en början.
Hem och hämta lite spel för att sedan styra kosan till Högsby och spela spel med några fina vänner! Kom hem ganska sent och hamnade framför tvn igen och sen var jag så trött att jag knappt tog mig upp till sängen så därav att detta inlägget kommer upp idag i stället!
December flyter ändå på ganska bra måste jag säga.

2 december

Snön har fallit fint ute! Om den bara skulle kunna ta och undvika vägarna och gångarna så skulle jag bli hur glad som helst!
Varit på julkonsert i Oskarshamns folkets park ikväll, samma som var i Berga i fredags. När vi kom hem från det var det bara att sätta igång och skotta och ja, jag har redan tröttnat totalt på snön! Så himla tråkigt att skotta och så otacksamt när det fortfarande snöar under tiden man håller på, men ibland är det ju bättre att ta lite i taget trots allt. Får vara glad att det är sån puderlätt snö än så länge i alla fall!


Nu väntar tandläkaren alldeles för tidigt imorgon bitti så dags att försöka sova i tid ikväll för en gång skull. Kanske kan bli början på att vända tillbaka dygnen till "rätt" rytm.

Vi hörs här imorgon om jag överlever tandläkaren det vill säga....

Första december, kort och gott..

Hej!!

Det var alldeles för länge sen jag gjorde ett avstamp här och det beror på väldigt många olika saker. Både roliga och inte allt för roliga saker.

Men så där ute i sista minuten av första december så hade jag tänkt mig att försöka ge mig på att börja bli aktiv här igen. Och någon som tydligen är väldigt populärt är att ha en julkalender på sin blogg, så varför inte prova på det.
Jag ska alltså försöka få upp ett inlägg om dagen här i 24 dagar, fram till jul helt enkelt! Har ni något idé, tips eller något speciellt ni vill att jag berättar eller skriver om så kommentera det mer än gärna!

Min första december har i år varit riktigt bra! Rätt så produktiv dag även om det innebar en rätt lång sovmorgon och väldigt mycket slapp mitt på dagen, kanske lite för mycket, hade nog hunnit med lite mer jag velat om jag inte slappat till framför tvn.

Imorgon stundar första advent och det tycker jag ska bli supermysigt! Börjar dagen med adventsgudstjänst i kyrkan och sen blir det allt en fika med troligtvis lussebulle och pepparkaka. Även om lussebullen egentligen tillhör lucia den 13 december, men man får lov att tjuvstarta lite med det, det är ju trots allt december!
Att snön fallit redan innan första december gör mig faktiskt inte allt för mycket i år! Och det hade nog inte många väntat sig att det skulle komma från mig. Men att den var en eller två dagar tidig är helt okej, eftersom det bara är lite fin fjäderlätt snö som fallit än så länge. När solen dessutom lyste så starkt idag samtidigt som några flingor letade sig ner till marken gjorde att allt bara var väldigt fint!

Kram och god natt från mig!

RSS 2.0