Mys med vänner är alltid lika uppskattat!

Idag har jag hjälpt Madde att fixa ihop lite med hennes skivomslag. Det är i princip helt klart. Hon ska fixa lite sluttexter och en titel på skivan sen är vi klara! =)

Kvällen bjöd (till slut efter mycket om och men) på fika hos Josse och en massa prat och skoj med tjejerna!
Jag hade tänkt mig att ta tåget till Högsby som skulle gå 19.21, jag kommer dit 19.19 och inte ett tåg i sikte och tänkte aja det är väl lite försenat då.. Men inget händer och inte medddelar han på stationen något heller. Mycket dålig stil. Sedan är det en kille där och frågar var tåget är och jag hör då att tåget inte har lämnat Vimmerby ännu. Och dit tar det ca 45 minuter. Aldrig i livet tänker jag att jag kommer vänta här. Så ringer Tobias och ber om skjuts som jag egentligen skulle haft från början. De hämtar upp mig vid stationen och vi far mot Högsby!
Ett litet tag hos Josse blir det väldigt varmt och hett ;) Haha!! Bara Erika fattar varför ^^


Nu sitter jag här endast för att jag skulle skicka en otroligt bra låt till Josse! Tog mig lite lätt att äta med när jag kommer hem =P Och shit vad sugen jag är på dumle just nu bara så där! ^^

Jag ska nu lyssna klart på mina låtar som ligger i spellistan sedan blir det till att sova! Måste tyvärr göra lite läxor imorgon som jag ligger efter med ^^

Toppen!

Dagen har bara varit bra!
Vädret gör ju så att man tror att det redan har blivit sommar, haft roligt på praktiken och en massa annat!
Jag fick till och med sluta tidigare idag så jag sprang ner till tåget som var skrammel =( Men för att se det från den ljusa sidan så kom jag ju hem mycket tidigt, som en liten kompensation. Dock var det jobbiga människor på tåget som gick på i Hultsfred. Hoppas att dom skulle till Kalmar! För dom gick av i Berga och jag hoppas dom stod där helt bortkomna sen!
Jag har även städat jobbet idag med hjälp av mamma med! Så nu har jag hela helgen fri från det jobbiga bestyret.

Ikväll ska jag träffa vännerna! Blir att ta på mig ett par byxor och sen gå iväg.

Hoppas ni haft en toppen dag ni med!

Nu är det slut för idag *klapp klapp*

Ja, eller ungefär så kan man säga. Jag har inget att göra nu, men eftersom mitt tåg inte går förrän vid 17.10 ungefär så sitter jag ändå kvar här. Vad ska jag göra på stan liksom när jag inte har några pengar ;) Eller inte jättemycket för att kunna shoppa i alla fall =P

Tror minsann att jag på tåget hem ska köpa mig en bulle eller någon annat gott =P Smarrigt

Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft!! =D
Praktik är kul!

Livrädd

För att någon ska se att jag bloggar nu ;)
Lite skrämmande och sitta här ochskriva på min praktik.
Men har ju just nu inget att göra så jag måste ju underhålla mig på bästa möjliga sätt =P

Haha, han aldrig posta detta innan jag kände att för många kunde se vad jag sysslade med.
Nu har jag haft lunch, mohahah.. Tog mig en liten tur upp till stan och in på bokaffären drev jag omkring tills jag gick tillbaka hit nu då..

Spännande, nervös, men mycket trevligt!

Så kan jag nog sammanfatta min första dag på APU:n idag!
Jag har haft det mycket mycket bra, och alla var mycket trevliga!
Jag ser verkligen fram emot dessa två veckor som jag nu ska ha praktik och jag längar inte ett dugg tillbaka till skolan!
Vill helst aldrig dit igen =/

Efterlängtat

Jag ska nu ta min cykel och dra till konsum för att köpa lite frukt, framförallt ÄPPLEN! och sen en grädde och vaniljsås!
Sen bör det av hem igen och så ska jag baka en äpplepaj!! MUMS
jag och en kompis har pratat om äpplepaj hur länge som helst så det ska bli gott att få smaken i munnen nu på allvar =P

Kalmar

Staden väntar på mig, den har varit utan mig alldeles för länge nu ^^
Åker så snart som möjligt. Ska klä på mig och äta snabbfrukost =P

Byebye

Fullt upp men ändå lugnt!

Vaknade av klockan idag 09.00 =)
Började att städa i ordning lite på mitt rum, ikväll ska jag ju nämligen ha gäster och då kan det inte se ut som skit ;)
Sedan började magen min att kurra så fick gå ner och ta mig lite frukost, blev även tv-tittande samtidigt!
Sedan har jag fart och flängt runt här i huset, dukat, hämtat potatis i källaren och skalat de, dammsugiit mitt rum och en hel del massa annat. Nu sitter jag här och tar det lite lugnt.
Tycker klockan kan gå lite snabbare för någongång kommer Frida hit! Då ska det bakas och pratas och massa skoj! Kul att hon ville komma tidigare på dagen, erbjöd mina andra kompisar det också men de hade minsann inte tid med det. Synd tycker jag, men vi får i alla fall träffas ikväll! Längtar enormt mycket för det var så otroligt länge sen vi sågs allihopa samtidigt.
Vi ska grilla, eller steka det får vi se ;), kött och så till det blir det potatisgratäng och massa frukt och sånt! Efterrätten kommer bestå av cupcakes som Frida och jag ska baka. Men jag är så otroligt sugen på smoothie så jag funderar på att hitta på någon sån också! Får se om jag orkar ;)
Jag ska nog ta och göra lite tråkigt läxor nu faktiskt så att jag slipper den skiten i helgen då man kan göra massa annat roligt! Trafikblä är lika bra och göra direkt så att jag slipper det sen för det är otroligt segt att sätta sig och göra det, inte alls kul minsann. Jag har ju bara slappat hittils på mitt lov så det kanske är dags att göra lite nytta!

Jag ska nog kanske också gå ut och plocka lite blommor, helst blåsippor, men de är säkert redan över tyvärr. Så då får det bli vitsippor i så fall eller om jag hittar något annat fint!

Borde ju äta mat snart också =P Brorsan kom hem från jobbet nu och de ska äta. Kanske ska passa på att äta tillsammans med han och pappa eller precis när de har gått för de tittar alltid på något tråkigt på tv:n när de är hemma och äter.


Jag hoppas att alla ni får en underbart bra torsdag för det har och ska jag ha =D
Det är ju så otroligt fint väder också! Massa sol och värme, det är gutt ;)

Spela NisseFrasse Spela!

Nu ska jag ta och spela massa PS2 =D Vilka spel vet jag inte ännu.
Blir väl mest singstar, buzz, guitar hero och aknske lite eye toy ;)

Så gutt och ha egen konsol nu!! Älska cdon's erbjudande! =D

Lov lov lov!

Vad underbart det är med påsklov! Så otroligt välbehövligt. Men allra bäst är väl tanken på att jag inte ska tillbaka till skolan förrän om cirka tre veckor! =D

I söndags var jag på födelsedagspicknick i slottsparken i Kalmar! Det var mysigt, förutom de fula och dumma ankorna =P
Igår vad vi ute med min moster och fågelskådade lite ;) Såg lite havsörn och en annan fågel som jag inte kommer ihåg namnet på nu som fångade en fisk och satt och åt uppe i ett träd! Självklart var det en hel del andra fåglar med ;)

Idag har jag inte allt för mycket planerat. Ska hjälpa Madde lite med hennes skivomslag till sitt projektarbete.
Fick sms från Bettan med att vi kunde träffas några ikväll. Men får se hur det blir med det, måste lyckas att ta mig hem och så med =P Det blir väl inte det lättaste eftersom alla här hemma jobbar imorgon och jag måste vara hyfsat pigg imorgon med eftersom jag ska till läkaren (äntligen) och kolla upp mina knän.

Ne, nu blir det inte mer skrivet här för stunden ;)

Borta bra men hemma bäst!

Är hemma igen efter min resa med min kusin och hans familj till Falköping där barnen var på crossläger och jag var med och fotade till mitt dokumentärprojekt i skolan på Foto.

Jag orkar och har inte tid att skriva mer just nu.
Hoppas ni haft en bra påskhelg!

ByeBye

Snabbt

Kort inlägg idag.
Jag ska åka iväg med min kusin och hans familj till Falköping där barnen ska köra cross och jag fota för mitt dokumentärprojekt i Foto.. De ska komma hit runt nio eller efter och jag borde inte sitta här, måste borta mitt hår och torka det, borsta tänderna, klä på mig kläder och äta frukost!

Så hej då för tre dagar framöver, alltså jag kommer hem någongång på lördagkväll!

Hoppas alla får en bra påskhelg!

Inte över förväntan

Inte fann jag något brev varken i brevlådan eller på köksbordet som skulle säga mig att ditt paket från cdon finns nu att hämta på konsum i Berga!
=( Får jag inte det imorgon vet jag inte vad jag tar mig till. Jag är ju inte hemma sedan på torsdag så det blir lite surt, fast i och för sig har jag ju lite att se fram emot när jag kommer hem sen igen! =)


Men så något roligt i det hela!
Jag är bjuden på födelsedagspicknick på söndag! Det ska bli mysigt =)

Ibland är mycket tjurigt

Igår var en underbar dag! Sol och väldigt varmt. Mamma och jag tog en promenad till ängen där vi mättes av massvis med blåsippor. När vi höll på att plocka visste jag inte riktigt var jag skulle sätta ner mina fötter eftersom jag skulle trampa på en massa blommor hela tiden. Dom ska ju liksom inte behöva dö bara så där fort. I alla fall blev det en mycket stor bukett vi plockade ihop. Den delade vi till tre stycken mindre när vi kom hem och gick in till mormor och gav henne en, hon blev otroligt glad! =)

Min kusin var här och skulle fixa lite med min dator. Bland annat ett virusprogram, mail och så. När vi fått ner virusprogrammet funkade allt perfekt och jag tänkte, åh va skönt att det inte strulade sig som sist när jag laddade ner det och fick lämna in hela datorn på service.
Senare under kvällen satte jag igång datorn igen och kollade igenom en massa sidor och helt plötsligt märker jag att jag loggats ut från msn. Internet funkade heller inte =/ Åh nej inte igen! Nu blir jag utan dator i en månad tänkte jag direkt =(
Men idag när min bror hade slutat jobbet skulle han ut på internet på sin dator ochf rågade mig om jag visste varför inte internet fungerade, hum var det fel på hela vårt system kanske? Pappa kom hem senare och inte heller han fick det att funka. Han drog ur en massa sladdar och kom sedan ut på internet och bad mig kolla om det funkade på min dator nu. Jippie det gjorde det med!! Så nu har jag åter igen installeras virusprogrammet och får se hur länge det håller. Funderar ändå på att lämna in den till min kusin så att han får bort det gamla norton som följde med gratis i två månader, för det är något strul mellan de virusprogrammen som gör att det tjurar.

Idag fyller även min kompis Elisabeth 18år! Så 4 vänner och jag begav oss till henne ikväll, när vi alla kommit hem från skolan, för att överraska henne med paket! Hon blev väldigt förvånad och glad för det!
Igår ringde min mamma hem till dom för att jag inte skulle riskera att behöva fråga Bettan om hennes mamma var hemma ;) skulle ju låtit ganska konsigt. Så som sagt mamma ringde och sen när det var hennes mamma i luren tog jag över samtalet så att jag kunde se så de inte hade främmande ikväll eller något liknande ;)
Hennes mamma hade pratat med hennes syster om det så hon hade bakat en kladdkaka med apelsin i! Den var otorligt god och det allra kladdigaste smakade som romerska bågar ;) Mums!

Jag går här och väntar på att mitt tv-spel ska komma hem. Snälla imorgon kan det väl ligga ett kuvert i lådan så jag få gå upp till konsum och hämta ut det! Då kan jag spela hur mycket som helst på onsdagseftermiddagen/kvällen! För kommer det på onsdagen så kanske jag inte hinner att packa upp och så =P Vi får väl se hur det blir!


Förövrigt har jag inte mer och skriva här just nu.
Egentligen har jag väl lite saker som jag skulle vilja få ur mig men näe, det blir för jobbigt =/

Glad Glad Glad!!

Idag är det SOOL och otroligt varmt ute!!
Var precis ute med min kanin i koppel. Och jag hade bara shorts och linne på mig men inte frös jag för det, det är så otroligt varmt och skönt ute! Detta väder gör en så glad!

Jag har även idag äntligen beställt mig ett PS2-paket! Så nu vet jag vad jag ska göra om jag får tråkigt på påsklovet, som börjar om en vecka!! Det ska bli skönt att slippa skolan! Efter att lovet slutar slipper jag skolan i ytterligare två veckor eftersom vi har APU då och jag kommer att befinna mig i Vimmerby på en reklambyrå, hoppas det kommer bli super =P

Jag hade tänkt mig igår att jag skulle packa upp kartongen med min cd-skiva i. Men jag satte mig vid tv:n när jag kom hem och inte långt där efter så däckade jag rejält =P Sov i ca 1½ timma! Vaknade precis lagom tills tonår skulle börja. Där hade vi det mysigt och trevligt, det var roligt att träffa alla vännerna igen eftersom  det var ett bra tag sen! Det är ju bara Erika som jag träffar på vardagarna, roligt det men saknar ju samtidigt er andra!
Idag packade jag i alla fall upp kartongen och där ligger det en mycket fin skiva! Lasse Lindh <3
Skivan rullar för fullt i datorn nu och jag ska snart gå och städa och även att det inte är så roligt så kommer ju Lasse pigga upp det hela ;)



Hoppas ni får en varm och skön dag! =)

Glassiiiiigt ;)

Idag är det sol och varmt!! =) Skönt och helt underbart!
Vi vandrade till maxi för att köpa glass och efter en lång tur inne på maxi köpte vi mjukglass utanför maxi ;)
Gott var det och med tuttifrutti strössel på!

Idag är det tyvörr en lång dag, jag som hade trott att jag kunde åka hem vid tjugo över två. Men icke sa nicke för vi har svenskan enligt schema, vilket betyder att jag säkert inte kommer hem förrän vid sex =(

Det blir tonår ikväll i alla fall, hoppas alla vänner ska dit! Det var länge sen man såg er =(


Ha en solig och härlig dag!

Vart är glädjen idag?

Idag är jag absolut inte lika glad som jag var hela dagen igår.
Jag är trött, på allt =/
Kanske var jag för glad hela dagen igår så att det inte finns någon glädje kvar idag =(


Jag slutar i alla fall om en halvtimma! Hemma blir det att göra massa nytta ;) Allt för att jag ska lyckas köpa mitt PS2 snart!! =D
JÄJ!! Snart kanske jag har spelkväll hemma ;)


Hoppas att det kommer lite glädje till mig i slutet av dagen i alla fall =P

Glädje

På något konstigt sätt har jag i princip varit glad hela dagen =P Ganska konsitgt måste jag själv säga.

På morgonen fick vi åka ett sprillans nytt kustpilen! Vilken komfort ;)
Vi hann att koda otroligt mycket på mumen och ändå kunde vi åka bussen in till centralen vid kvart i för att sedan ta tåget hem! Skönt, dock var det gammalt kustpilen, men jag somna som en stock i alla fall!

Nu ska jag gå och sova =P
Hoppas ni varit lika glada som jag varit idag!



Det märks att våren snart är här på allvar!! =D Sol Sol Sol och Värme ;)

RSS 2.0