EKO EKo Eko eko

Tänk om man hade inspiration, behöver inte vara jättemycket. 
Tänk om man hade en gnutta ork också!

Tyvärr har jag inte det. Mest att jag känner att jag inte hinner eller orkar, men även ibland så vill jag inte, på något lustigt vis. Men ska försöka ta tag i det. Tror även jag vet vart det är skon klämmer, som man säger.
Men har ju ingen aning när det kommer lösa sig, det är sånt som återstår att se.

....

Oups! Vad gör jag här?!
Jag borde pallra mig ner för att käka frukost och sen snabbt som attan hämta upp Betty Boop och dra vidare till Erika.

Därför, Hej då!

För ovanlighetens skull

Jag brukar verkligen inte ha något inplanerat om kvällarna, men nu ikväll så är jag faktiskt nästan dubbelbokad! Hör och häpna!

Jag ska nämligen vid 18.00 till Missionskyrkan för att öva på ett julspel som ska framföras på lördag vid 18.00. Kom då vettja!! Detta inkluderar även att jag får träffa min fina vän Frida väldigt många gånger under denna veckan! Jippi!
Sedan vid 19.00 ska jag och en till ta emot ett stipendie från kommunen som vi fått i år för vårt ungdomsarbete i Missionskyrkan! Sjukt kul att det uppmärksammas. Uppmuntran behövs alltid i olika former!
Så då tänker ni nu, men du är ju inte alls dubbelbokad då?!
Men se ni det är jag visst. För övningen håller på i en timma, det vill säga till klockan 19.00. Och det är ju inte så att stipendieutdelningen sker på samma plats, utan vi måste ju ta oss dit också. Så jag får lämna övningen vid 18.30 och hoppas på att vi hinner öva igenom allt i alla fall en gång!

Så där har ni min fullspäckade kväll. Vi får väl hoppas på någon bild senare ikväll helt enkelt, för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra min i ordning för de olika aktiviteterna.

5 december

I år har jag faktiskt en chokladkalender trots att chokladen verkligen inte är god. Men har den mest för nostalgins skull.


4 december

Ibland har man helt enkelt inte tid och då kommer det upp senare.
Denna dagen, alltså 4 december, hade jag hit mina vänner och bjöd vissa på mat och de andra på annat smått och gott. Därför var jag upptagen hela dagen helt enkelt.

För övrigt är detta en present från en av mina fina vänner!



3 december

I all sin enkelhet. Och ja, den ska se ut såhär!


2 december, äntligen!

De som känner mig väl vet att jag absolut inte gillar Coca Cola.
Men när det bjuds på Coca Cola i burk och det inte finns något annat alternativ då kan jag faktiskt ta en klunk eller två.
Dessutom när det är helt gratis och kommer från "tomten" (även om han inte var på plats just då) och är så supersöt burk då dricker jag gärna =)

Under pappas och min vistelse i Stockholm fick vi varsin sådan här söt burk som innehåller 0,15 l!

2 december?!

Dagens bild kommer imorgon!

1 december

Jag skrev någon nu på sista tiden att jag hade en idé som skulle göra att jag skulle uppdatera oftare. Och här har ni det!
Tänker försöka fota minst en bild varje dag hela december ut, sen får vi se hur det går.
Vilket betyder att jag alltså förhoppningsvis kommer göra minst ett inlägg varje dag! Roligt eller?!

Tyvärr blev första bilden ihopslängd nu precis. Det var första gången och känner jag mig själv rätt så lär det inte bli sista gången heller ;)
Bilden är i alla fall på en väldigt glad tomte som räknar ner dagarna till julafton, och som han säger är det idag 23 dagar kvar. Sjukt vad fort detta året gått!!



RSS 2.0