Det går bra nu

Så var uppgift två inlämnad i kursen. Det gick betydligt snabbade att få klart den, kan ju bero på att man inte skulle ha någon dokumentation och att bilden och vad man skulle göra med den redan var bestämt av lärarna.

Tycker att det gick riktigt bra och tog mig ungefär "bara" en halvdag totalt!
Titta och säg mig om ni kan förstå vad som är gjort, det är en stor förändring framför allt, svaret kommer om några dagar!


Vill uttrycka min glädje med ett skrik!!

Men det får bli i skrivande form då resten av huset ligger och sover.

GAAAAAHHHH!!!! =D =D =D =D =D

Jag skrev ju om att jag lämnade in min första uppgift i min kurs häromdagen och idag, en söndag!, så fick jag ett mail där jag fick en jättefin och glädjande kommentar om att allt i min bildbehandling går fram som jag ville och att den är bra utförd!
Jippi!! Kan inte sluta le nu! =D

Det roliga är ju att jag suttit och kollat vidare på lektionerna nu ikväll men inte fått för mig att slinka förbi fliken med inlämningsuppgifterna då jag tänkt att de inte kollar in sånt på helgerna. Därför blir jag glad över mig själv att jag tog hem min mail nu ikväll innan jag tänkte gå och titta på massor av One Tree Hill!! <3

Imorgon så utförs förhoppningsvis uppgift 2 i kursen och eftersom jag redan tjuvläst och tittat på den så kommer den säkerligen bli klar imorgon också!

Hoppas alla ni också får gå och lägga er med ett leende på läpparna ikväll! <3

Tystnaden talar....

Ärligt talat så har det nog inte hänt något speciellt alls sen jag befann mig här sist, saker och ting har rullat på bara helt enkelt.
Jag försöker hinna klart med min kurs som jag har haft i typ ett och ett halvt år och den måste vara klar innan september nu i år, men tiden till den har helt enkelt inte funnits tidigare. Men igår så gjorde jag faktiskt klart första uppgiften! Så sjukt kul när man väl är igång och redigerar, men det händer alldeles för sällan. Tänkte lägga upp före och efter bilderna här så får ni komma med åsikter! Eller i alla fall säga vad ni får för känsla av den senare bilden! Det är min fina vän från gymnasiet Kajsa som är modellen! Bilden finns även med i min header.
Ha det bra tills jag får ett infall igen att blogga ^^

Före
 
Efter
 

RSS 2.0