Spelkväll på fredagar = Tradition?!

Ikväll vankades det spelkväll (även denna veckan)! Mycket fint =)
Nytt spel för min delen även denna kväll, sedan det kända och "antika" spelet Monopol!
Folket ville för övrigt inte erkänna att jag skulle vunnit hela spelet om vi hade haft tid att sluta spela, men det slutade ju med att jag vann i alla fall när de andra till slut gav upp!

Denna kvällen höll på att sluta nästan lika illa som för en vecka sedan.
Det var dock den lilla klanten Erika som denna gång råkade häva ur alla pengar ut banken på golvet, men ingen större skada skedd som tur var!
Till och med Josefine var med och spelade! Och det kära ni, det är STORT! =D Men vi gillar´t!!

Borde verkligen gå och lägga mig nu och försöka somna någon gång, eftersom imorgon/senare idag måste jag läsa igenom allt det jag missat på 3 genomgångar i historia och det är inte lite det vill jag då säga!
Men jag vet ju att om jag är flitig med det på dagen kanske det blir ytterligare en rolig kväll med vänner imorgon/senare idag! =)

Eventuellt schema för dagen?!
* Sova
* Vakna
* Äta frukost? (överskattat =/ och kanske underskattat från min del =S )
* PLUGGA!
* Käka lunch hos mormor med familjen, moster (som flyttar hit, sina saker i alla fall, till Berga imorgon!) och självklart mormor då
* Städa jobbet? (finns tiden så)
* Plugga igen (onödig punkt, kommer inte existera!)
* Mys och skoj tillsammans med de fina vännerna? (HOPPAS!)

Och nej, jag tar inte med sova igen, för så kommer det inte bli om jag träffar vännerna.



Kalendern = tom!

Älskar att jag äntligen har en hel helg som jag bara kan vila ut på! Inte behöva ställa klockan för att jag måste gå upp och göra en massa saker som plugg och annat jobbigt.
Utan denna helg lever jag livet ^^
Igårkväll var det spelkväll med några vänner! Och ikväll träffades vi några andra vänner för att titta på film och snacka massa!! Hur mysigt som helst! =)

Jag hoppas på en till lika slapp helg nästa helg som kommer. Men det återstår att se hur det kommer sluta.


Imorgon blir det bara till att städa jobbet eftersom jag inte har orkat med det innan.



"En bild säger mer än 1000 ord (skratt i detta fallet)"

Kvällen slutade.. eehm.. på ett minst sagt inte så planerat sätt!












+ mycket senare än tänkt.



"Upp, upp och iväääg"

Redo för nästa äventyr!
Och det börjar ikväll då jag sätter mig i bilen, åker och hämtar upp Kajsa och sedan far vi mot gotlandsterminalen i Oskarshamn, åker på båten och far till gotland ^^



Allt detta gör vi för att vi var på APU när kalmar län anordnade sin UF-mässa och vi missade den då alltså. Vi ska helt enkelt delta på gotlands UF-mässa i Visby.

Förhoppningsvis ska allt vara fixat nu och det är bara inpackningen i bilen som återstår (ungefär). Men det är väl det värsta också.. Nu är ju pappa med och organiserar allt som fattar hur allt kan packas på sitt fiffigaste sätt. Men sen när vi ska ta oss hem med alla sakerna, det känns som att det är det största orosmomentet just nu! Men ska nog ta och memorera hur vi packar nu så kommer ju allt att gå galant ^^

Ha så kul i skolorna nu!


Är hemma återigen på onsdag om ni skulle ha lust att träffa mig!


Kommer det fortsätta att upprepa sig?!

Att sova tillräckligt mycket/länge har både sina fördelar och nackdelar..

Fördelar:

* Man vaknar när man är tillräckligt utvilad! Ingen jobbig klocka som väcker en.
* Man känner sig (oftast) tillräckligt utvilad när man vaknar och går upp.
* Skönt att inte ha någon tid att "passa" utan bara sova klart.

Nackdelar:
* Man drömmer! =O Och ja, för mig är det en nackdel, oftast den allra största nackdelen också!
För mina drömmar är väldigt sällan eller ja, vågar nog säga aldrig bra. Antingen är det mardrömmar. Eller så är det drömmar som ger mig ångest eller att jag börjar tänka tillbaka på något bra som är förbi.
Visst drömmarna kan vara härliga när man väl drömmer dom, men när man vaknar i dom (vilket man gör när man är tillräckligt utvilad eftersom det är den perioden man drömmer i) så minns man ju allt! Och då kan det förstöra hela mina (oftast) lediga dagar! Vilket är grymt sorligt =P För mina drömmar handlar aldrig om något roligt, inte när jag minns dom i vaket tillstånd.
Som till exempel nu de senaste, tror jag är uppe i 4 nätter! Så har jag drömt om ett gäng väldigt trevliga personer och vi har gjort diverse saker tillsammans, jättebra och roligt i drömmen! Men så vaknar jag ju och minns precis allt och blir så sur och deppig över att det inte var verklighet istället och att inse också att det aldrig kommer ske i verkligheten heller gör inte saken bättre precis!


Så jag är nu faktiskt lite skraj för att gå och lägga mig och sluta ögonen för att sova, när jag vet att jag kanske kommer vakna upp i ännu en dröm som handlat om mig och de där fina människorna. Som aldrig kommer bli verklighet!
Samtidigt har jag nu när det upprepat sig med dessa personer börjat fundera på om det är ett tecken till mig. Att jag ska ta och fatta ett beslut jag just nu velar väldigt mycket över.
Men hur ska jag vara säker?!


Men ja, nu ska jag ta mig till sängen för att slå på någon film och sedan därefter sova.
Vi får först veta imorgon bitti hur denna nattens drömmar kommer att se ut. Spännande fast ändå inte!

Och jag vet, det blev bara en nackdel! Men det var just den jag ville lägga störst fokus på och sen är det nog faktiskt så att det är den enda nackdelen jag kommer på just för tillfället.


God natt allihopa och hoppas verkligen ni inte har samma problem som jag har  ^^



RSS 2.0