Tick Tack, fast tiden står still samtidigt....

Här står tiden näst intill still.
Varför det inte händer något här är för att jag inte finner den rätta inspirationen till att uppdatera. Har trots allt en del att säga och dela med mig av. Men av någon anledning så blir det att jag bara loggar in och sen direkt ur igen.

Främst senaste veckan har jag varit så otroligt uttråkad som jag aldrig tidigare känt mig. Jag försöker finna inspiration till att göra allt jag vill, men någonstans säger det stopp och jag blir still och tar inte för mig något vettigt att göra. Vare sig det är tråkiga saker som liksom måste göras eller saker som jag verkligen tycker är roliga. Det blir bara stopp och det händer ingenting.
Önskar att jag kan hitta en liten gnista någonstans så att jag orkar göra både de roliga och mindre roliga sakerna jag vill eller borde göra.

Så ja känner mig glad att jag åtminstone kunde skriva ner detta nu. Kan hoppas att det blir början på att ta tag i i alla fall minst en sak att göra!

Nu ska jag dra mig mot affären och sen får vi se om jag hittar på något skoj eller något sånt där vettigt som måste bli gjort!

RSS 2.0