Här är jag!


Undrar varför jag oftast lyckas få till de finaste frisyrerna på kvällarna!?
Eller ja, jag tyckte att det var fint i alla fall!


Finfint att det finns en butikskedja här nere i Australien som importerar svenskt godis!!
(Dessutom har jag rätt fin frisyr, men den är lite tilltuffsad efter vind och studsmattehoppande, dessutom är flätan från igår så jag har förstört den lite under natten och sen så syns det ju inte så bra på bilden alls!)


Haha! Bara att jag har lite tråkigt med webcamen ibland! ^^

Sydneys bästa sida - i solen

Idag har Sydney verkligen visat sig från sin bästa sida!!

Jag är egentligen inte särskilt förtjust i Sydney som stad. Varför är svårt att förklara.
Men idag är jag imponerad av vad Sydney har att erbjuda!
Solen har skinit och det har varit riktigt varmt! Skönt att få avbrott från den otroligt regniga vecka som varit eller nästan två veckor av regn.
Dessutom har aldrig Operahuset varit så vackert som det var idag! Helt otroligt, kunde bara stå och titta på det hur länge som helst!

Var mest det jag ville meddela, att Sydney är fint också! Allra bäst i soliga dagar helt enkelt.
Dock så ligger Brisbane snäppet över! Älskar allt med staden Brisbane <3


PS. Om jag lyckas lägga över en bild från min mobil så kommer den upp under kvällen, för ja! det är kväll här även om ni i Sverige precis har startat er dag. DS.

HolidayPhone

Att jag skulle skaffa mig ett sim-kort från HolidayPhone när jag skulle ner hit till Australien blev snabbt beslutat!
Ett halvår innan var jag med mina föräldrar i Thailand och det var första gången vi testade på HolidayPhone och det fungerade utmärkt!

Eftersom jag planerade att stanna i Australien upp till ett år så blev HolidayPhone den enklaste och billigaste lösningen. Även att jag hade en del problem med det i början så var de alltid hjälpsamma och löste alla dessa problem. Ett av problemen var att det mobilnätet som sim-kortet går på här i Australien drog pengar för mig fast det inte skulle. Min mamma kontaktade HolidayPhone och de i sin tur kontaktade företaget i Australien och bara efter några timmar hade jag fått tillbaka pengarna!

Att skaffa HolidayPhone innebär att du får ett sim-kort som gäller i det landet du ska till och det bästa är att de i Sverige ringer och når dig fortfarande på ditt svenska mobilnummer!! Det kostar alltså lika mycket för dom att ringa till dig som om du hade befunnit dig i Sverige! Helt enkelt inga svindyra mobilräkningar för familj och vänner som vill nå dig när du är utomlands.
Innan du går ombord på planet så ringer du ett nummer för att aktivera vidarekopplingen, efter det stänger du av mobilen, tar ur ditt sim-kort och sätter i det nya som du fått. När du landat är det bara att sätta igång din mobil och de kan börja ringa dig. Du ringer och smsar dessutom billigt till Sverige!
Jag som befinner mig i Australien ringer och smsar även billigt till australienska nummer och har ju givetvis ett australienskt nummer själv. Det är alltså vidarekopplingen som du gör i Sverige innan du flyger iväg som gör att de i Sverige fortfarande kan nå dig på ditt svenska nummer!

Det som jag haft mest nytta av HolidayPhone var under min första månad här nere, som var rätt fruktansvärd, det var att jag alltid kunde prata med mina föräldrar billigt, tack vare HolidayPhone! Vi hade köpt till 10 timmars vidarekoppling på mitt svenska nummer och de användes upp ganska fort men det var enkelt att köpa till fler timmar!! Men efter krisen som var i början pratar vi bara lagom mycket med varandra nu ;) så det är fortfarande riktigt bra och billigt med HolidayPhone!

Så för dig som ska åka utomlands någon gång och behöver kunna bli nådd tycker jag att du ska ta dig en kik på
HolidayPhones hemsida och se om det inte är något för dig också =)

Glöm bara inte att bjuda med mig på resan först ;)


RSS 2.0