Brev på posten

I onsdags kände jag av att jag hade lite ont i halsen. Men tänkte äsch, det kommer gå över känns ju inte så farligt, hem och käka halstabletter bara!
I torsdags vaknar jag och har så sjukt ont i halsen, helt yr när jag reser mig vilket betydde att jag hade feber med. Början till att bli förkyld var det med. Allt kom som ett brev på posten. Kände mig dock lite bättre mot kvällen och efter en varm dusch kände jag mig hyfsat pigg. Ja! då kan jag gå imorgon och vara med på ettornas redovisning av deras reklamvecka.
När jag vaknade idag var jag däremot superförkyld, men ingen feber och det blev att åka till skolan, ville ju liksom inte missa redovisningen!
Glad är jag att jag var där, ettorna hade verkligen lagt ner enormt med tid och det var super. Vissa var ju självklart bättre än andra, men alla hade verkligen superbra idéer!
Det blev helt rätt  vinnare också! Lite mingel efter det och sen väntade jag på att mamma efter många felkörningar kom och hämtade mig vid skolan. Åkte in till stan och blev lite affärer men hittade inget. Men så när vi var påväg ut från en så hitta jag en jätte fin och skön sommarklänning! Och dom som känner mig otroligt väl förstår att något är fel på mig ;)
Jag brukar näst intill aldrig använda kjol eller klänning, men när det är snyggt så får man lida pin ;)


Ikväll ska jag bara ha tråkigt =/ Ingen har hört av sig om att det blir något i alla fall. Trist..



Saknar Erika med! Jag tycker inte du ska vara kvar där nere i värmen och solen. Du ska sitta med mig till och från skolan och ha roligt!! =P Vi måste försöka ta igen denna veckan vi missat ;)

Sick

Hemma från skolan idag och mår sjukt dåligt.
Så ont i halsen att jag knappt kan svälja, svårt att andas med både näsa och mun också. Det fick helt enkelt bli en dag hemma.

Jag ska nu göra massa läxor så jag slipper göra dom dagen innan det ska vara klart ;)

Hoppas ni har det bättre än mig!

Haha ^^

Som sagt vad har jag mycket lite att göra för tillfället.
Nu är jag med och tävlar i ytterligare en blogg. Här tävlas det om underbart vackra smycken!
Besök bloggen du med här!

Ännu en =P

Nu när jag inte har mycket att göra letar jag runt lite på nätet och finner en massa fina bloggar.
Här hittade jag ytterligare en tävling som var mycket intressant! Priset kan nog inte bli finare faktiskt. Vinner jag kanske det till och med blir en morsdag-present, det skulle ju passa fin fint!

Här är en länk till bloggen med tävlingen, gå in och var med du också! Tävlingen

Tävlar

För första gången är jag med i en tävling i en blogg. Det ska bli spännande och se hur det går ^^
Hemsidan som presentkortet gäller på har så många underbara saker!




Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort på 200:- ifrån Syster & Bror va med du med och tävla HÄR

UPPRÖRD!!

Idag fick vi ett mycket sorgligt besked. MP07C ska gå i graven ='(
Skolan har ont om pengar, som att vi inte hört det innan, och nu behöver de spara in så gott det går. MEN! Dom gör det på helt fel sätt tycker vi alla.
Idag under vår första lektion som är engelska knackade det på dörren och där utanför sån vi Ingela.
Hum, tänkte jag, vad vill hon, kanske handlar det om projektarbetet som vi ska göra i trean. Men in kliver vår programrektor Helen, Ingela och Leif som är programansvariga.
När rektorn börjar prata blir vi plötsligt alla allvarliga och tittar på varandra. Jag tror att alla i klassrummet (6/15st), i alla fall jag, börjar ana att hon pratar om en sammanslagning av MP07 klasserna. Tre klasser ska bli två tills vi börjar 3an! HEMSKT! En jobbig tystnad la sig över klassrummet, jag trodde jag drömde. Efter ett tag när jag "vaknade till" började vi diskutera det lite hej vilt, fram och tillbaka. Stämningen blev otroligt DÅLIG!
Efter lektionen gjorde vi en protestlista mot denna sammanslagningen, så fort en fick nys på att den fanns bildades en kö bakom listan och vi har redan nu fått in många namn.

Går du på Lars Kagg? Skriv på vår protestlista om att vår klass inte ska få dödas!
Vi har ju bara ett år kvar!


RSS 2.0