Vilken dag! ^^

Onsdagar är en mycket bra dag på veckan! Jag har inga lektioner i skolan och det brukar innebära att jag ändå åker ner till Kalmar för att övningsköra!
Men denna dagen var ändå något utöver det vanliga!

Jag fetade lite text som är de viktigaste i alla händelser för er som är lite lata och inte orkar läsa allt.
Men jag rekomenderar att läsa allt för att få bättre förståelse och helhet i allt. Sen är det troligtvis lite svammligt, men tror ni kommer förstå ändå ^^


Det börjar med att jag går upp osv, ointressant fakta helt enkelt.
Mitt tåg ska gå 10.28 från Berga, är nere i Kalmar runt 11.30. Men i Berga ropas det ut i högtalarna att tåget är ca 10 minuter försenat. Äsch, lugnt tänker jag eftersom jag inte har körlektion förrän vid 13.30.
När bommarna går ner i Berga ropas det ut igen i högtalarna, denna gången berättar han att tåget är inne om någon minut men att de har tekniska problem så tåget ska göra en omstart.
Jag går på tåget och sätter mig bekvämt eftersom det var det nya tåget! Tåget släcks ner för omstarten, sedan blinkar alla lampor i en jämn takt, detta gör dock att jag får väldigt ont i huvudet så jag sätter mig med handen för mina ögon och blundar.
Efter flera minuter säger de att det inte får igång tåget och att det kommer bli en ersättningsbuss. Jaha, tar på mig jackan, tar min väska och går mot dörrarna. Där står de nu och trycker på knappen "öppna" men inget händer. Tågvärden och lokföraren kommer och diskuterar varför lampan inte lyser runt knappen och trycker på den för att öppna dörrarna, men inget händer.
Nehe säger lokföraren, då får vi göra så här. Och så öppnar en lucka över dörrana och drar och trycker på allt han ser men dörrarna öppnas inte.
Nehe, men då får vi gå ut med alla genom min dörr i förarhytten.
Hur ska detta sluta börjar jag fundera på. Men går mot förarhytten, och en efter en hoppar vi ut där. När jag landar och börjar gå iväg känner jag att jag fick väldigt ont i knät av dunsten från hoppet. Men men, vi står där och väntar på ersättnigsbussen och den kommer vid den tiden de utlovat men det är en sån där jobbig och obekväm buss, det finns inga armstöd ytterns och säterna är "gungiga" och små! I Högsby går det på flera stycken, bland annat sätter sig en 20-30års tjej framför mig och bredvid henne en gammal tant 70-80år.
Vi åker iväg och jag försöker sova, helt plötsligt när vi kör i en sväng hör jag ett "skrik" wooohhh! låter det. Jag öppnar ögonen och får syn på att tanten som satt ytterst framför mig hänger i gången på de som sitter runt omkring armar som lyckats få tag i henne innan hon nådde golvet. Jag lyckades precis hålla tillbaka mitt skratt och sitter istället och småler för mig själv! ^^ När hon väl kommit upp i sätet igen hjälper tjejen bredvid henne med att ge henne bältet som tanten sedan omsorgsfullt knäpper på sig.
Vilken resa säger jag bara! ^^   Haha xD

Jag tog sedan en buss mot skolan och där gjorde jag nu min beställning med studentmössa mm, eftersom jag inte hann göra det när vi hade utprovning, då jag hade nationellt muntligt nära inpå.

Blev buss tillbaka till stan där jag fördröjde några minuter på baronen och gick sedan till körskolan.
Dagens körlektion gick toppen!

Sedan var det tåg hem som gällde. När vi börjat rulla iväg och kommer till korsningen ganska nära skolan får jag mig en mycket rolig syn ^^ Faktiskt lite roligare än det som hände med tanten på bussen.
Först i kön vid ett trafiklyse står det en bil och på motorhuven sitter en grön övningskörsskylt! Jag trodde jag skulle börja gapflabba! När vi kör förbi vänder jag mig om och jo, visst givetvis sitter det en skylt bak på bilen också! Jag började fundera på hur dålig hon som övningskörde måste vara för att behöva en fram också! ^^ Undra om hon hade på sidan av bilen också =S Det tänkte jag inte på att kolla ^^



Ja, jag avslutar detta inlägget med att säga:
Mer händelserik dag får man leta länge efter!



Kommer inte på någon bra rubrik! =/

Igår var det skola som gällde. Kändes väldigt fel på en lördag, men det var gymnasiemässa som stod på schemat. Så jag satt vid en dator i ca 4 timmar och gjorde inte allt för mycket vettigt. Men det är alltid skönt att sluta en dag tidigare inför jullovet!






Alla tankar började snurra runt i huvudet och för ett tag kändes det som att hela min värld var upp och nedvänd

Hjärtat bultade hådare och leendet blev lite bredare

Du var åter där..


En vecka till..

är nu snart över. Men först helg!! Fast den kan man ju inte se fram emot så jättemycket eftersom jag ska till skolan imorgon igen, då det är gymnasiemässa. Så om det skulle vara så mot all förmodan att du har übertråkigt hemma kan du ju dra till Kalmar och KAGG!! och komma och prata lite ^^

Förövrigt har denna veckan varit lite rörig och osammanhängande. Har inte riktigt någon dag haft koll på vad det just är för dag. Lite halvmysko sådär men men, idag är det i alla fall fredag och det är nog först nu jag börjar känna att det är det lite halvt.

Tråkigt och intetsägande inlägg blir detta. Men sådant händer.
Ha det bra i helgen och hoppas ni inte behöver var i skolan en lördag som jag måste.

Bye bye

Helgen har börjat

Plugg pågår för fullt! Det är historian jag håller på med just nu och när jag läst klart allt ännu en gång ska jag ta tag i den hemska svenskan =( Ser verkligen inte fram emot det, kanske är just därför jag håller på att skriva detta inlägg!?
Men historian går faktiskt framåt och det känns rätt bra faktiskt! Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig eftersom jag hatar historia och att jag nu känner att det inte är så svårt.. Huum, mycket mystiskt =P


En liten bild slänger jag in i detta inlägget också som visar tydligt att det nu är höst.


Gnäääägg!!

Rubriken står för att jag just nu och över denna helg ska vara en plugghäst ^^
Jisses vad klyftig jag var nu xD
Men men.. Hur som helt är det väldigt mycket på gång nu, som alltid är det massa prov innan man kommer till ett lov! Vi har haft det så otroligt skönt med nästintill INGA läxor alls! Ja, media är kanske lite soft ;) Men bara i trean!
Det som "står" (har inte direkt skrivit någon utan har allt i huvudet) på min att göra lista är:
* Skriva labbrapport till Naturkunskapen
* Plugga arslet av mig till historiaprovet
* Skriva PM till svenska muntigt nationellt
* Plugga lite (läs massa) andra saker till svenska muntigt nationellt + skriftligt nationellt
* Göra trafiktester! (Har ju inte med skolan att göra, men med trafikskolan ^^)
* Läsa i grafboken, vilket jag inte har hunnit med alls, men det är inte det viktigaste att prioritera

Ja, detta blir då en rolig helg =P (eller inte)



Jag säger nu då bara:
Gnägg! (Hejdå)

RSS 2.0