50-firande =P

Ja, det får bli ett till inlägg nu på raken. Men i detta vill jag inte säga så mycket.
Bara det att,
jag har skrivit 50 stycken inlägg! =P  (Detta är nummer 51)
Jag trodde aldrig att jag skulle komma upp i det antalet så fort som det gått nu =P
Kanske har jag blivit lite bloggig =S

Bra eller Dåligt?

Snabb vecka

Denna veckan har faktiskt gått otroligt fort! Vilket är mycket skönt. Nu är det helg igen och man får sova ut.
Igår var jag inte i skolan eftersom jag mådde så dåligt. Men på kvällen ville jag i alla fall träffa lite vänner, så även fast jag nästan hade feber pallade jag mig iväg till tonår. Från början var där itne så mycket folk, men pratade med Josse och Anton om en hel del! Hjälpte även till med fikat så Anton slapp springa så mycket med sitt onda knä.
Efter ett tag ramlade det in mer och mer folk.
Vi körde en otroligt oseriös omgång med uno, vilket spårade ut totalt så vi gav upp. Sedan blev det maxi-yatzy med lite roliga människor. Min första omgång med tre slag lyckades jag få till maxi-yatzy med bara ettor! Jippi, hundra poäng så där direkt =P Det tog lång tid att få ihop poäng eftersom vi var sex stycken spelare =P Mitt i hade vi en liten andakt som var mycket bra och tänkvärd! Och efter den fortsatte vi med yatzy speladet, Frida blev väl sur för att det gick dåligt för henne och hon försökte fuska så hon lämnade wo, eller lo som i looser =)
Vi andra spelade vidare och lekte med ljusen och tändstickor. Adam släckte en tändsticka i munnen, otroligt coolt! Och Nathalie gjorde rökringar utav tändsticksröken, också det mycket coolt! Vi andra fick nöja oss med att leka med ljusen och byggde upp en liten brasa i ena ljushållaren, utav tändstickor i värmeljuset, till slut satte det sån fart att lågan bara flammade i hela ljushållaren och vi fick till slut släcka den och själva ljushållaren var varm ett bra tag efter, får hoppas att den har svalnat idag =P Sedan fick vi till en mycket bra låga även i den andra ljushållaren, den var däremot svårare att släcka till slut, Oliver bara blåste och blåste med lyckades aldrig =P Men Nathalie hade den rätta lugnkapaciteten till att släcka =P
Haha, hur som helst slutade vi maxi-yatzyt innan vi var helt klara, för det var slut på tid. Jag vann ^^ Haha, kanske var det för att jag lyckats få till både yatzy och bonus =P
Lite halvt kramkalas innan alla skulle åka hem.  Mysigt ^^

Veckan som kommer nu hoppas jag går minst lika fort. Vi är ju även lediga på onsdag, vilket känns mycket skönt!

Jag ska nu snart försöka tigga till mig en resa till Ikea och MediaMarkt imorgon. Dealen är att jag går och städar mitt jobb idag och imorgon åker vi dit ;) Hoppas jag lyckas! =P

Hur ser din helg ut? =)

Mitt sportlov....

Jag hade fullt upp på mitt sportlov, men endast med roliga saker! (Eller ungefär..)
På måndagen var jag i Oskarshamn och fotade till mitt långtidsprojekt och hade jag haft gummistövlar på mig hade jag kunnat ta mig ända ut till den andra "ön". Det får bli till nästa gång! Mamma och jag var även en liten snabbis på stan och köpte födelsedagspresenter till mina kusinbarn. Sedan bar det hem och till vårdcentralen för att ta spruta, aj vad ont det gjorde denna gång! Det blev inte att hitta på något särskilt mer denna dag.
Tisdagen blev ännu en dag att ställa klockan på. Och så småningom for jag till Oskarshamn, igen, för att färga mitt hår och klippa mig. Innan jag var hos frisören handlade jag ytterligare några presenter till kusinbarnen, varsin mycket fin t-shirt! När jag sedan hade varit hos frisören och skulle ta på mig min jacka tog jag upp mobilen och kollade på klockan, den var ungefär 16.02 tror jag. Jag slänger på mig jackan och skiter i att knäppa den, ringer upp mamma och frågar när det är bussen går från resecentrum, klockan 16.07. Jag lägger på luren och tittar till på klockan, 16.05, börjar springa och samtidigt försöker jag knäppa jackan. Tittar på klockan igen 16.06, nej jag får bara inte missa bussen! Skulle få vänta minst en timma i stan i så fall. Jag ökar takten och när jag ser bussarna på resecentrum blir jag osäker om vilket nummer det är jag ska åka, ringer upp mamma igen och tar reda på det, slänger på luren och ökar ytterligare takten något. Och tur var nog det för det såg ut som att han var på väg att åka när jag pratade med mamma, men på bussen betala, sätta mig och andas ut lite, ringer upp mamma igen och talar om att jag kom med bussen så hon skulle åka den med. Phu va skönt att komma hem tidigt. Senare på kvällen gjorde jag inget särskilt vad jag kommer ihåg.
Onsdag:
Fick ställa klockan ytterligare en dag =(, och jag åkte iväg till Högsby för att träffa lite vänner. Möter upp Josse hemma hos henne och vi går iväg för att handla mat för dagen. När vi sedan gjort det beger vi oss till Erika, det är mycket långt dit vilken väg man en tar! Tror dock ändå att den vi tog var den kortaste, men det kändes som en evighet. När vi i alla fall är framme börjar vi att laga mat och mums vad gott! =) Frida anländer också efter att vi ätit. Då tänkte vi att vi skulle spela Nitendo Wii som Josse hade med sig! Blev lite strul att få igång det och sedan märken hon att hon glömt kontrollerna hemma, hon gick hem och hämtade dom och sedan var vi igång. Skulle åka buss hem igen och när Josse och jag passerar kyrkan är den klockan är 19.00 och bussen avgår 19.05 (tror jag att det var). Jag blir uberstressad och tar sedan upp min mobil, den klockan är bara 18.55, Josse kollar sin och samma där 18.55, lugnar ner mig lite och jag hinner med bussen hem!
Torsdagen har jag redan skrivit en del om. Jag fick åter igen ställa min klocka! *gäsp* Och idag bar det av till Kalmar med Frida. Blev mycket prat och MYCKET mat. Lite småshopping, bio! överraskande bra, och Frida slutar dagen med ett halvt impulsköp. Vi får åka hem med hennes kusin med familj och slapp då vänta på tåget i en timma. Mycket snällt!
Satt hemma hos Frida och snackade vidare om en massa, jag "missade" tåget hem så jag fick ringa hem och be om skjuts.
Fredagen var ytterligare en dag att gå upp extra tidigt. Idag så åkte nämligen jag, mamma och mormor till Vimmerby. Jag skulle ta reda på vart min APU-plats låg. När vi hamnade på rätt gata körde jag in på en liten parkering och vi tittar oss omkring men ser inte stället, fortsätter hela gatan ut men ingenstans hittar vi det. Hum, måste alltså ligga tidigare än parkeringsplatsen. Jag gör en olagling u-vändning för att inte hamna ute på de stora gatorna. Vi kör gatan tillbaka lite extra sakta för att inte missa någon byggnad. Till slut hittar vi skylten till stället. Cirka 20 meter framför den parkeringen vi stod på ligger det ^^ Haha!
Och det ligger ju såååå långt ifrån stationen att jag vet inte om jag kommer palla gå ^^ Haha, kanske är cirka 50-100 meter ^^
Sen drog vi i alla fall in på stan och tittade lite i affärer och fikade jättegott! Jag lyckades faktiskt hitta lite saker på rean för en gång skull! Sen for vi hemåt igen och jag började packa för natten skulle spenderas hos Bettan med alla vännerna!
Blev tonår på kvällen och mycket roligt var det faktiskt. När det sedan tog slut bar vi oss iväg hem till Bettan, mycket givande samtal på vägen =P Det blev bäddning och sådant styr först sedan hade vi många, långa och heta diskussioner =P Vissa vek av tidigt och somnade, tråkigt! Jag, Josse och Keso somnade runt 04.00 =)
När vi sedan vaknade upp på lördagen blev det frukost och sedan mera prat! Packade ihop oss och åkte hem runt tre. Gjorde inte särskilt mycket mer den dagen, på kvällen var det ungdomssamling.
Söndagen blev det till att städa jobbet och bara slappa, vad jag minns nu i alla fall =P

Jag hade ett mycket roligt och givande lov! Även fast jag fick ställa klockan de allra flesta dagarna =P
Tack till alla jag umgicks med som gjorde mitt lov så bra!


Hoppas även era andras sportlov var roliga och bra!

Sorgligt men sant....

....det är precis vad det är. Tyvärr =(

Pissig dag....

Vaknade idag,
började göra mig i ordning,
märker att jag inte mår helt okej,
tänker att det måste gå,
inget blir bättre under tiden jag gör mig i ordning,
jag beslutar mig för att stanna hemma,
tar av mig kläderna jag fått på mig,
tar på mig min pyjamas igen,
går och lägger mig,
vaknar vid halv tolv tror jag det var,
mår inte ett piss bättre,
glor på tv hela förmiddagen,
mår inte bättre,
fortsätter titta på tv,
mår sämre än innan!,
tittar fortfarande på tv,
mamma kommer hem efter att ha varit iväg ett tag,
säger att de ska beställa pizza,
jag blir helt ställd,
jag var skitsugen på det igår,
men inte idag när jag mår så skit,
bestämmer mig ändå för att ta en och äta så mycket det går,
jag går och klär om för att köra till högsby och tillbaka,
kommer hem,
äter knappt halva pizzan och resten hamnar i kylskåpet för kvällen eller imrogon,
tittar vidare på tv,
både under det att vi åt och efter det,
nu sitter jag här,
ska kolla om jag har feber =( ,
vill gå på tonår och träffa vänner,
men kommer jag att orka? =/

Bara en dag kvar....

.... tills det är helg igen!
Denna veckan har faktiskt gått otroligt fort! =) Vilket är mycket skönt eftersom jag behöver sova lite extra snart ^^
Ser fram emot helgen, träffa lite vänner och så! Försöka ta det så lugnt som möjligt =)
Sitter och har mdk just nu, det är inte kul så därför skriver jag detta inlägget istället. Detta är min "sista" lektion för dagen! Ska snart bara göra en foto-quiz och sen så får jag åka hem med det extra tidiga tåget! Det blir fint att komma hem kvart i två istället för kvart i sex som jag egentligen skulle gjort i dag om vi hade haft vår hela fotolektion. Men nästa vecka blir det en sen torsdag, för då ska Pondute och jag fota i studion.

Nu slutar vi denna lektion! =)

Bye bye

Inte precis oväntat

Idag skulle jag reda upp alla mina val. Så när jag går till expeditionen och får reda på var rekorn sitter så är hennes schema helt uppbokat med bara en massa möten idag. Hon hade en rast från 09.30 - 10.00 men då tänkte jag att hon säkert skulle fika, det gör ju alla på expeditionen stup i kvarten så varför skulle hon vara ett undantag liksom? Nästa lediga tid var runt 12.00 till ungefär 13.00 och då hade hon säkert lunch, var där i alla fall runt 12.45 men inte syntes hon till.
Nu hoppas jag att hon är där imorgon så jag kan få tag på henne och söka ett himla sketans utökat program, eftersom den kära Mum B inte blir av =( Vilket många är mycket besvikna över! Kanske ska vi starta en protest om att dom ska starta den i alla fall och då blir jag glad! Vet inte om jag kommer orka med två stycken C-kurser, men så får det bli för jag vill ju absolut inte plugga en massa tråkig historia =(

Ikväll ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mig tidigare än vanligt! =)

Ha en bra kväll och dag imorgon, och hoppas att ni aldrig kommer uppleva sånt här krångligt med skolvalen!

Hata alla val i skolan!

Kom precis på att jag måste skriva ytterligare ett inlägg, va flitigt av mig ^^

Jag var och pratade med henne på expeditionen idag och givetvis saknar jag 100 poäng för att hon hade gjort fel. Det hon visade mig att jag kunde välja var endast två kursen som blev av och de var antingen naturkunsap B = ALDRIG! har inte ens läst A-kursen ännu och det andra var något som hette typ Socialt beteende = skulle inte tro det va, jag fattar inte ens vad det är. Sen är hon så dum och ger förslaget om att du kan ju också läsa mediekommunikation B, som var den enda kursen som blev av och jag stirra på henne och sa Aldrig!!!!
Ett annat alternativ som fanns var att välja en andra C-kurs och antingen ansöka om utökat program eller ta bort webbdesignen som jag vill läsa eftersom det är sånt jag vill kunna och kanske jobba med i framtiden.
Och så skulle jag kunna välja historia, men det är inte så lockande eftersom jag absolut inte vill läsa det för att jag har kopplat bort det totalt från min hjärna. Läsa och lära mig om en massa jag inte är intresserad av och ha en massa tråkiga läxor i det.

Så nu har jag egentligen tre val fast endå bara ett:
1. Välja en andra C-kurs och tjafsa mig till ett utökat program
2. Välja en andra C-kurs och ta bort webbdesignen som jag vill läsa
3. Välja historia och ha läxor i det kanske varje vecka och läsa om något jag inte vill veta

Imorgon kommer jag att gå till expeditionen och tjafsa mig till ett utökatprogram och behöva läsa två C-kurser, men hellre sluta sent än att ha en massa läxor och prov!
Jag hoppas att jag kommer lyckas, har från klockan 09.00 till 10.00 på mig!
Håll några tummar för mig är ni snälla, för om jag inte lyckas med det vet jag inte vad jag ska ta mig till ='(


Nu blir det tv!


Detta blev inte helt som jag tänkt mig eftersom allt hängde sig när jag skulle publicera det och det mesta försvann och jag inte orkar tänka efter om allt jag skrev. Nu kopierar jag allt detta och så har jag en backup ifall samma sak sker igen =(

Lugn kväll, tack och lov!

Detta är/blir den första lugna kvällen på mycket länge under en skolvecka!
Jag har bara skrivit ihop lite om var jag ska fota på mitt dokumentärprojekt i fotot och skickat iväg den filen till Henke-Benke, hoppas han blir glad! Slapp ju nu i alla fall att ha tio bilder klara tills på torsdag, detta pga att de blev sjuka och jag kunde inte fota dem som jag hade tänkt, fick därför istället skriva ner lite om det. Nu när det är gjort ska jag gå ner och titta på det inspelade "Halv åtta hos mig", sen tror jag faktiskt att jag ska försöka gå och lägga mig, fast att jag har sovmorgon imorgon ;) Vi får se hur det går med det =P

Dagen har förövrigt varit ganska så slapp, och jag lyckades till och med klara A-delen på Astra i trafikkunskapen! Känner mig mycket glad över det eftersom vi alltid måste smita tidigare från de lektionerna och måste ligga bra till. Så även Åke tyckte det var bra, nu behöver jag inte stressa särskilt mycket på den eftersom det inte är många som klarat den vad jag vet, vet egentligen bara mig så ^^
Om jag inte går och lägger mig efter programmet så ska jag nog ta och göra lite trafikfrågor i studiehäftet så slipper jag sitta och göra det i all hast sista kvällen =) Jippi vad duktig jag känner mig som börjar komma ifatt med allting! Eller nästan allt i alla fall....


Ha en bra kväll!

Måndag och skolan var igång igen *gäsp*

Nu är lovet slut tyvärr och skolan har dragit igång i rekordfart!
Jag fick i alla fall sovmorgon så här första dagen efter lovet, det var skönt! Men inte var jag pigg och utvilad för det ;) Och tåget söver en något otroligt lätt!! Helt sjukt =P
Vi började i alla fall med idrott och där spelade vi badminton, inte så farligt anträngande =)
Sedan var det mum där jag kände mig urstressad eftersom att hela vår frågesport skulle vara kodad och klar på dagens lektion och jag hade inte ens gjort alla knappar och sånt, så det fick jag göra i hög hastighet och ändå han jag bara koda urlite ^^
Det blir väl till att antingen skippa sovmorgonen på onsdag och koda lite på morgonen eller att sitta kvar på onsdagen tills jag kodat färdigt, för jag tänker inte hamna efter mer nu. Det ska jag sätta stopp för har jag bestämt mig för på sportlovet =P
Vi ska ju även börja med det stora slutprojektet i mum och det är nog bra att börja med det i tid =P
Sedan stog det engelska på schemat och det har jag ju redan bloggat om hur det började, kan även tala om för er att jag inte gjorde någonting som hade med engelskan att göra på den lektionen ^^
Skulle sedan gå till expeditionen och tjafsa med dom, men tror ni inte att dom stänger den 14.45 och vi kommer dit ungefär då, så inget tjafs idag, måste ta tag i det imorgon!

Som vanligt sitter jag är relativt sent och bloggar och kollar en massa på nätet när jag egentligen borde sova för att vara pigg i skolan dagen efter. Men icke sa nicke, det blir aldrig av att jag lägger mig särskilt tidigt, tyvärr =/

Hur har er dag varit annars? =) Hoppas att den varit mycket bättre än min i alla fall. Jag känner att jag vill slå på något eller någon och få ut all min frustration! Kanske passar expeditionen bra som offer ^^ Mohahahaha xD

Det kanske börjar spåra ut lite här och nu =P Så det är dags att jag börjar stänga ner allt jag har uppe, stänger av datorn, gör mig i ordnign för natten och går och lägger mig!
Jo, så får det bli =P

Jag hoppas att jag får en bättre dag imorgon, även fast den kommer bli otroligt lång =(

Bye bye and good night

(måste ju ta igen det som jag inte gjorde på engelskan xD )

Totalt fel alltihop

När vi nyss satt och väntade på att Lotta skulle komma så vi kunde börja engelska lektionen så kom Birgitta från expeditionen och sökte några elever i vår klass. Jag var inte en av dom som hade något fel.
Men jag har ändå totalt fel i mina val!
Utav alla valbara kurser blev endast mediekommunikation B av, för till alla andra var det för få som hade valt. Och då tjafsar jag med henne om att jag också måste ha för lite poäng, men hon insisterar om att jag har rätt antal poäng. Men nu när jag går in på min dexter så har jag Multimedia B fast den kursen inte ska bli av. Inte konstigt att hon säger att jag har rätt antal poäng när hon har gjort fel! Så nu måste jag gå och tjafsa med henne i alla fall och se om den kursen kommer bli av eller inte.

Allt har blivit totalt fail med våra valbara och individuella val.



Blä vad jag hatar att skolan kommer att bestämma min framtid i alla fall fast att man får välja massa val. Dom borde tänka efter lite bättre och inte ha så många val då så att det inte blir så utspritt!


Jag tror inte detta blev särskilt lärbart men det skiter jag i för jag är så arg just nu!!!


Sömn

Just nu när jag otroligt trött och ska gå och lägga mig =P
Eller jag ligger redan i sängen, men måste ju stänga av datorn och sätta den på golvet.

Kommer att  berätta lite om hur mitt lov har varit någon annan gång för nu stängs datorn av =)

God natt och sov så gott =)

Frida har storfrämmande!

Sitter hemma hos Frida! Vi hade en sån himla tur att när bion var slut var hennes kusin med familj där och vi fick förfrågan om vi ville åka med dom hem till Högsby. Och just nu sitter jag och planerar om hur jag ska säga till mamma om att hon måste hämta mig för att jag "missat" tåget hem ;)

Detta blir inget intressant så nu slutar jag med detta ^^

Ha det bra, hoppas ni haft en skoj dag för det har jag ;)


Heldag med Frida

Imorgon far jag till Kalmar med Frida!
Har ni hört något sånt dumt som att åka till Kalmar på sitt lov, jag som alltid är där annars!
Men det finns faktiskt en hel del att göra där imorgon.
Jag ska först och främst hitta en grej som vi ska ge i present till Oskar, mitt kusinbarn. Sen så, okej ja, det är egentligen inte så mycket jag ska göra märker jag nu. Men det blir till att gå i massa affärer och att prata en massa med Frida! Det kanske kan behövas ;) Läser hon detta lär hon väl allt undra vad jag menar, annars får vi se om jag väl klämmer ut det imorgon. Men trots allt skulle det vara ganska skönt att ha någon att prata med om allt det jag vill.
Vi ska även på bio senare på dagen, det fick till slut bli Bedtime Stories! Hoppas den är mysig och rolig =)
Frida är så snäll så hon ska bjuda mig på den med sina gratisbiljetter =P
Någonstans i all "stress" ska vi också hinna äta något, men vad har vi ingen aning om ;) Det återstår att se!

Nu ska jag nog snart gå och sova, måste bara avsluta samtalet jag har med Frida. Det är ett mycket spännande samtal ska ni allt veta! Tror nog att ni allt skulle vilja veta, innerst inne!


Hoppas ni alla får en kul dag imorgon för det ska jag ha tillsammans med en mycket mycket god vän Frida!

Bye bye

Lill-lördag

Det var precis vad denna onsdagen blev =P
Fick ställa klockan på 10.00 så jag skulle vakna idag =P Tittade lite på tv och så datorn ett litet tag. Sedan fick jag bege mig upp till konsum för att åka buss till Högsby. Där gick jag hem till Josse för att sedan gå vidare och handla mat till oss och Erika. Erika och jag hade pratat om att det fick bli hamburgare till middag men när jag kommer till Josse och sa det så sa jag också att jag var så himla sugen på tacos. På väg till affären bestämmer vi oss för att köpa tacosaker istället. Sen skulle jag ringa och kolla med Erika om de hade någon dricka hemma och givetvis så försäger jag mig där att vi hadlade till tacos istället. Jaja, hon bara skrattade på.
Josse och jag hade svårt att bestämma vilken väg vi skulle ta till Erika, hon bor ju så himla långt bort!
På väg hem till henne så pratar vi om lite allt möjligt ^^
Vägen kändes otroligt lång men till slut så nådde vi hennes hem och där började vi direkt med att tillaga maten!
Muma gott var det ;)
Sedan skulle vi sätta igång Nitendo Wii som Josse hade med sig och det strulade självklart och när vi nästan kommit på en lösning tittar Josse i sin väska och upptäcker till sin fasa att hon glömt kontrollerna. Hon fick gå hem och hämta dem och ta cykel tillbaka och så var vi igång med spelandet! Mycket roligt var det och jag känner på mig att jag kommer ha träningsvärk i min högra arm imorgon efter all tennis, baseball och bowling.

Nu blir det tv med päronen....

Ha det så bra, kanske skriv

Skrämmande

En morgon i förra veckan, minns jag inte helt fel var det på torsdagen men det är även möjligt att det var på fredagen.
Hur som helst, det har ganska liten betydelse.
Det var så i alla fall när jag var på toa på morgonen för att göra mig iordning så får jag helt plötsligt en bild rakt framför mig, ganska så otydlig men ändå väldigt tydlig! Till slut förstår jag vad det föreställer och får mig en rejäl tankeställare varför jag ser just det jag ser. Jag funderar ett bra tag och så till sist så känner jag på mig att jag drömt om det där och nu fick en "flashback".
Detta var grymt otäckt på något sätt. Jag förstår inte alls varför jag drömt om det och absolut inte varför den bilden dyker upp senare på morgonen. Det är skrämmande!
Det var väl på sätt och vis något jag kanske ville drömma om men inte så oförberett som detta kom! Jag hade ju liksom inte tänkt på det på ganska länge. Kanske var det inför fredagskvällen fast jag ändå viste att det inte skulle ske.
Så här i efterhand önskar jag att jag kunde komma ihåg mer utav själva drömmen och inte bara den där bilden. Jag vill ha reda på allt som hände! Inte bara en sketans bild. Vad var det som egentligen utspelades och varför?! Det är något jag nu kommer gå och grubbla på länge, vilket jag till och med har grubblat på ett bra tag! Det är många dagar sen det hände och jag kan fortfarande inte se hela "klippet" i min dröm. Endast en liten sekvens. Kanske ska jag vara glad för att jag inte vet allt som hände utan att jag själv får tydligen göra mig en början, ett slut eller både och? Ja, vad vet jag egentligen?! Visst har jag redan börjat fantisera om vad som egentligen hände i drömmen och funderat en hel del på varför det hände. Det är en gåta som troligtvis lär bli olöst för evigt. Om det inte skulle vara så att det händer i verkligheten så det blir själva förklaringen på det hela. Men egentligen är det inte mycket tid kvar till att det skulle kunna hända.
Vi får helt enkelt vänta och se om detta får något slut eller inte.

Bilder

Här kommer lite bilder från teatern jag var på torsdags kväll...
Kommentarer ger jag vissa eller alla, det märker vi ^^

Här nedan ser vi Tant Emma, hmm nästa minns ijag nte namnet på och så sist huvudpersonen Dorety (med felstavning säkert)


Dorety önskar att hon var någon annanstans där hon slapp att höra tant Emmas tjat om att jag jobba och hjälpa till hemma. Dorety, som spelas utav Jonna, sjunger, otroligt vackert, "over the rainbow" och plötsligt efter det kommer det en storm och när D vaknar upp är hon någon helt annanstans där hon kommer möta på ett helt äventyr!


Hon möter en god fe som talar om var hon är och hur ska ta sig hem igen. Hon ska gå till trollkarlen i oz

Fe:n lämnar över de magiska röda skorna som ska hjälpa henne förbi farorna



Först av allt stöter hon på en fågelskrämma som blinkar och sen pratar! Han klarar över sin tillvaro och önskar han hade en hjärna så han kunde tänka ut smarta planer för att skrämma fåglar och mycket annat, D ber han följa med till trollkarlen som säkert kan hjälpa han med det. D hjälper fågelskrämman ner från stolpen han hänger i och de går vidare.
Sedan hör de någon som ropar och D hund Toto springer fram till en varelse som står helt still. Det är en plåtman som ber om olja. När han en dag skulle ut och hygga ved hade det börjar regna och han rostade igen. Plåtmannen önskar att han hade ett hjärta så han kunde känna känslor, även honom ber D att följa med till trollkarlen och de ger sig iväg vidare på sin färd.
Så efter ett tag kommer det fram ett lejon och skrämmer Toto lite, men så blir alla andra arga på lejonet att det försöker skrämmas. Lejonet blir lite ledsen och önskar att han hade mod och slapp bli rädd för blott en liten råtta.


         





Givetvis stötte de på en elak häxa, som Madde spelade, hon ville åt de röda skorna D fått av fe:n och kom på att hon skulle spela en melodi på sin flöjt så att de somnar allihopa så häxan oberört kan ta skorna från D.
         


De börjar nu höra en vacker melodi och faller i sömn en och en efter varandra
Här ser vi och den gula pilen som de skulle följa för att kunna komma till trollkarlen.

         


Sån tur va så fick se hjälp av fe:n som visste att det enda som häxor inte tål är bubblor!





Slutligen kom de fram till smaragd staden där allt var grönt


    


Hela gänget som behöver trollkarlens hjälp med något



Trollkarlen i oz



Givetvis kom den elaka häxan för att förstöra för dem
    


Här resonerar de vad de ska göra med den elaka häxan och plåtmannen tycker de ska släppa henne om hon säger att hon ska vara snäll. D håller med att det är elakt att göra något med häxan så de släpper henne.
    


Trollkarlen berättar för de alla att det de söker har det redan.
Fågelskrämman kom på idén att de skulle ta fast häxan, alltså har han en hjärna!
Det var lejonet som jagade och fick tag på häxan, alltså har han mod!
Plåtmannen tyckte att de skulle släppa häxan, allstå har han ett hjärta och kan känna känslor!
Men så var det då Dorety, hur skulle hon kunna ta sig hem. Trollkarlen kunde inte säga det till alla utan de fick gå sin väg så D fick förklaring till det.

Trollkarlen berättar här exakt hur D ska göra för att ta sig hem.



Blunda, tänka dit du vill och slutligen slå med klacken tre gånger!



Slutligen är D hemma igen!



Tackar och bugar
       
     


Sammanfattar denna teater som att den var mycket mycket bra! Alla var också otroligt duktiga =)
Fick tyvärr ingen bild på orkestern, men de var super också!

Totalt förvirrad

Det kändes faktiskt helt okej.
Jag blev glad för det!
Men sen börja min tankeverkstad sätta igång och då börja fundera på om det var så "unikt" i alla fall. Jag var säkert inte den enda, det vet jag ju inte. Och nu kom jag på när jag skriver detta att varför hände det inte tidigare, det var ju liksom möjligt, fast kanske ändå var mitt fel lite att jag var lite avvaktande.
En annan sak jag ångra mig var det som hände precis efter det första, varför kunde jag inte trycka ur mig hela sanningen utan bara ta själva början =/ Hade säkert känts bättre på två olika sätt om jag fortsatt och inte bara tagit början! =(
Varför ställde jag inte samma fråga tillbaka? Känns så taskigt nu efter =(

Jag är just nu så himla trött på detta och särskilt mig själv!
Varför ska min hjärna tänka efter om allt som precis hänt, jag mår ju inte precis bättre utav det. Oftast bara sämre!
Vill ju så gärna men varför gör jag ingenting åt det?! Det kanske inte var det bästa tillfället denna gång, men någon gång ska det ske något i alla fall. Det är ju inget särskilt jag "begär" egentligen, typ bara något litet, ett tecken eller liknande på kanske lite intresse/engagemang.
*Suck* jag blir så trött på detta nu ='(

De senaste dagarna

Det är lika bra att jag sätter mig här nu och skriver om hur min torsdag var eftersom jag lovat det..
Ja, upp tidigt och ville absolut inte ur sängen, men var bara att tänka på att lovet började närma sig.
Sen skola som började med en engelska lektion som var hur jobbig och tråkig som helst. Vi skulle skaffa en wiki vad det nu i hela friden är. Har fortfarande ingen klar bild av det. Desutom strulade allt hela tiden och ingen visste hur vi skulle göra inte ens läraren, och inte blev det lättare eftersom allt var på engelska och massa konstiga ord.
När den lektionen var slut gick jag och pratade med Henke-Benke som påstod att han hade sagt till alla att våra inlämningar på upphovsrättet var rätta, vilket han självklart inte har gjort. Så den quizen blev framflyttad till efter lovet, och så undrade jag vad vi skulle göra på lektionen och det var bara tt gå igenom något snabbt så jag talade om för han att jag inte kom för jag mådde verkligen inte bra denna dag =/
Efter den tråkiga lektionen så blev det en ännu värre lektion, nämligen mediekommunikation, usch vad jag hatar det! Givetvis fick vi yttligare en uppgift på denna lektionen som alla andra =/ Lektionen gick hyfsat fort i alla fall.
Jag tog sedan en buss in till stan och hoppade av vid tullhamnen för att gå vidare mot kalmarsalen och hämta ut en massa biljetter ^^ När jag sedan var påväg mot centralen missade jag precis en buss, så jag fick ta och gå i det kalla vädret. Gick in på baronen eftersomd et fortfarande var lite tid över. Köpte en grej på Oj Toy som någon kommer att få imorgon.
När jag sedan åkte rulltrappan ner vid Claes Ohlson så fick jag mig en vacker syn ^^ och den var framför mig nästan hela vägen bort till intersport, där vände den så jag även fick se framsidan ^^
Blev sedan ett tidigt tåg hem och bara slappa hade inga särskilda läxor att göra. Skönt det!
Runt halv sex åkte vi till Oskarshamn och Oskarsgymnasiet eftersom estettreorna skulle ha en teater. Den var mycket mycket bra! Alla var verkligen otroligt duktiga!! (Det kanske kommer någon/några bild/er därifrån senare om jag orkar lägga över dom till datorn)




Denna fredagen får jag väl ta och skriva lite om också ^^

Började med en lång och jobbig graf. Och just ordet jobbig kan man tyda på två sätt ;) Det ena är att den var allmänt jobbig och på det andra sättet är just att jag jobbade på hela lektionen ^^ Fick faktsikt otroligt mycket gjort, men det var ganska jobbigt eftersom det var pilligt och få allt att stämma och så som jag ville ha det =P
Jimmy och Kajsa fick hjälpa mig med en sak i photoshop så nu kan jag få det så som jag har tänkt mig hela tiden! =) Eller i alla fall på ett ungefär!
Sen stod det mediekommunikation på schemat, men vet ni vad?! Det är ganska otroligt men sant. Den var inställd!!! WOHO!! Det sa hon igår på lektionen men inte varför. Så vi flyttade fram vår svenska lektion så vi fick sluta tidigare och det skulle vara vid klockan 14.00 men givetvis så skulle vi ha information om projektarbetet inför trean så 14.06 är klockan när vi slutar och vi missade precis bussen intill stan så Kajsa och jag började bege oss iväg på kalmars gator mot centralen och vi gick så fort att vi var framme i god tid! Sjukt att det gick så fort. Men till vår fasa såg vi att det var skrammel så Kajsa bestämde sig för att ta sin Oskarshamnsbuss så fick gå på tåget själv och det var ganska så proppat med folk! Fick tillslut en plats i alla fall. Och någon minut innan vi skulle åka dimper Hanna in på tåget också och får en plats på andra sidan gången så vi kunde prata lite. I Blomstermåla blev det två platser lediga bredvid varanda så vi flyttade oss dit och fortsatte prata skit. Jag försökte förklara en massa om nedladdnigns saker för Hanna, men givetvis fattar ungefär ingenting! Är inte ett dugg förvånad.
Och nu sitter jag här och kladdar ner detta när jag egentligen en vanlig fredag skulle sitta på tåget som går hem om en minut. Fy så skönt att ha varit hemma så pass länge ;)

Ha det finfint, kommer blogga igen lite senare ;)
Vilken nörd jag är på detta nu för tiden ^^

Sorry

Tänkte ju att jag skulle skriva om min dag nu ikväll när jag kom hem igen. Men så blir det inte nu för jag ska gå och lägga mig.
Skriver förhoppningsvis om det imorgon! =)

Gonatt

Myslördagen

Jag har ju trots allt lovat att jag skulle skreva lite om hur min helg va så det är väl bäst nu att göra det också. =/
På lördagen så blev det en hel del plugg på förmiddagen och när det sedan drog sig mot kvällen så for vi några vänner till Erika som hade opererat sitt knä på torsdag.
När vi kom dit fick hon presenter för att hon även fyllt år under veckan. Så det började med att hon öppnade dom, de flesta var i stil med att hon skulle ta det lugnt med sitt knä nu och fika mycket och göra andra lugna saker ;)
Sedan stod maten klar så det blev att hugga in på den och hjälpa stackars Erika som vi tvingade att sitta stilla =D
När vi alla var otroligt mätta och glada gick vi mot soffan och tv:n där det enda som gick att titta på var Pippi Långstrump på de sju haven. Vi såg dock varken början eller slutet på den eftersom vi sedan slog över till den hemska Melodifestivalen! Jag vet inte om jag egentligen ska uttrycka alla mina åsikter om den.. Men äsch what ever! Ni som älskar den får skylla er själva att ni läser vidare nu. För detta är en varning att mina åsikter är mest nerklankade (eller vad det heter ^^).
Petra kan gå och dra något gammalt över sig och aldrig visa sig igen, särskilt inte med en massa onödiga klädbyten!
Alla bidragen i denna delfinalen sög!
Varför ta med en liten pojkspoling som bara fjortistjejer röstar på för att han är "snygg" !?
Och framför allt! Varför i hela friden ens fundera på att Carolina af Ugglas ska vara med igen?!
Alla svenskar borde nu ta sig en rejäl funderare! Varför tror ni att den nya internationella juryn röstar henne vidare till en delfinal till finalen? Ja, kanske tror ni för att dom tyckte låten var bra och hon också. Men snälla TÄNK OM då! Det är ganska uppenbart att dom röstar vidare henne för att den sög! En internationell jury vill ju knapats rösta vidare någon bra låt så att Sverige skulle kunna antingen vinna eller komma bra till.
Ska jag var helt ärlig så den bästa låten under hela kvällen var den som var i pausunderhållningen, Pihlmans låt "Fläskkarré", och jag är nu helt allvarlig!
Nu när jag sitter och skriver detta så funderar jag på vilka artister/band som var med och vad låtarna hette och gick. Men det är faktiskt så att inte en enda kommer jag ihåg, jo, jag minns de flesta deltagarna men absolut inte hur låtarna gick! Och är det så att man inte minns hur en låt går så är den ju knappast bra och kan slå i ESC!
Den enda låten jag har en hum om hur den gick är TYVÄRR af Ugglas låt "Snälla Snälla" håll käften!
Jag har en hel del åsikter om detta men orkar inte ta och skriva upp fler.
Jag hoppas på att nästa startfält, på lördag, kommer se bättre ut än förra veckan, annars får vi allvarligt talas skämmas för vår musik från Sverige.
Man kan ju också hoppas på att Lasse Lindh kommer med en bra låt!  humm....
Och på tal om Lasse Lindh så på tåget hem en dag hittade vi som ett litet armband med pärlor som Kajsa och jag funderade på att skicka till Lasse och be han ha det med sig på något synligt sätt på "Mello" som han kallar det ^^ Gulligt =P  Den idén sprack dock ganska fort eftersom vi inte visste var han befann sig, på hemmaplan eller redan uppe i Skellefteå. Ananrs hade vi ett mycket bra meddelande att skriva till honom.
Ja, nu har jag skrivit mycket mer än vad jag trodde att det skulle bli. Så hinner inte skriva det som jag hade tänkt nämna också..

Nu ska jag ge min lille kanin mat sen ska vi fara mot Oskarshamn och se på ES-eleverna i 3:ans pjäs/teater som heter Trollkaren från Oss! Hoppas den är bra, men det är den nog ;) En hel del som jag känner eller vet vem dom är som är med i den..
Hoppas ni får en bra kväll.
Jag får ta och skriva om min dag ikväll när vi kommer hem igen.

Bye bye, på återseende hoppas jag =)

Kort skoldag

Japp, sovmorgon idag! =) Det är välbehövligt varje gång.
Idrott var min första lektion och idag hade vi bara massa information om kost och sånt. Vi ska under en veckas tid, när man vill, skriva upp precis allt man äter!! Kan slå vad om det redan nu att jag säkert kommer glömma minst en sak =P
Sen finns det ett program som räknar ut hur mycket man behöver av vissa saker under en måltid och under en hel dag.
Vi fick idag testa att klicka i allt vi ätit till frukost och jag måste väl erkänna det att min frukost är totalt värdelös! ^^ Men som att jag inte visste det redan innan. Det enda positiva med min frukost var väl att den endast kostade 50 öre =D
Eftr den lektionen skulle jag gå och prata med Lotta och säga att jag glömt min engelska hemma som vi skulle jobba vidare med på lektionen idag, men självklart hade hon lektion så vi gick vidare till matan och käkade lunch. Mitt i det hela när vi sitter och äter reser jag mig otroligt snabbt  för att jag fick syn på att Lotta kom. Gick och pratade med henne och kom fram till att jag skulle åka hem och göra den. Sen var allt mycket otydligt hos henne men till slut fattade jag i alla fall att hon hade en datasal till de i klassen som ville sitta kvar och skriva här, annars fick vi alla åka hem.
Sista lektionen för dagen blev alltså då Multimedia. Där håller vi på att göra en frågesport och eftersom jag alltid brukar ligga efter hade jag inte ens kommit på frågor tills idag, men det löste jag under lektionen! Förrutom att göra dom klart satt jag mest och tittade på vad Jimmy och Kajsa gjorde. Sedan blir det att för mig snabbt göra en lagom avancerad layout och koda alltihop. Vet inte ens hur många lektioner vi har på oss att göra det på. =/

När multimedian väl hade tagit slut gick Kajsa och jag in till stan och pratar om både klubbor på Oj Toy och glassen på Baronen, vilket resulterar i att Kajsa dissar sin buss och tänker ta tåget med mig istället, så vi fortsätter vidare mot Baronen för att inhandla "pizza"-klubbor och glass. Hade inte lika svårt att välja idag, men det tog ändå lite tid ;)
Men jag har redan nu klart för mig vilka sorter det blir nästa gång jag ska äta där! =) Idag smakade jag hallon-lakrits och polka båda var mycket goda! =)
På tåget hem när dom ropar ut att vi är i Blomstermåla och vi stannar där säger Kajsa, men är vi i Blomstermåla nu har vi inte varit det ännu, jag som trodde att vi var i Högsby nu och var snart framme.
Ja, Kajsa var nog lite trött idag allt, fast hon fick längre sovmorgon än mig!

Så nu sitter jag här och försöker skriva klart min engelska, vilket inte går allt för bra. Kajsa sa även idag när vi gick in till stan att hon glömde häftet till engelskan och jag fattade ingenting och tänkte att vi hade ännu fler läxor. Men så var inte fallet utan häftet var för att få hjälp att skriva uppsattser och jag var ganska så säker på att jag hade det här hemma. Men sedan när jag för ett tag sen skulle ta fram det hittar jag det inte och ser framför mig hur mina engelska saker ligger i skåpet =/


Okej, jag sitter inte just nu med engelskan, såg nu när jag loggade in här igen att jag visst inte hade publicerat inlägget utan bara sparat det, slarvigt gjort av mig =/

Tänkte ladda upp någon fin bild, men jag orkar inte gå igenom alla jag har på mitt usb-minne så det får inte bli något ikväll för jag måste ta och stänga av och sedan sova! Eller blir nog att läsa ltie först fast jag egentligen borde försöka somna direkt, men det kommer jag inte att göra känner jag så det får bli någon läsning tills ögonen börjar flacka typ ^^

Humpf

Jag är kass på rubriker som ni säkert redan har märkt.

Jag vet egentligen inte alls varför jag sätter mig för att skriva detta inlägg, känns som att jag inte kommer få ut något av det jag egentligen vill i alla fall =/
Sitter i alla fall vid min bärbara dator just nu, ska börja använda den igen nu när den har kommit tillbaka från lagningen! Internet slutade ju helt fungera helt plötsligt bara. Visst jag har haft den hemma ett bra tag nu men inte kännt att jag har varit i behov utav den. Men nu när min stationära dator börjar bli allt segare och segare och troligtvis börjar få in massa konstigt virus igen så känner jag att det är bättre att använda denna nu tills jag kunnat sätta mig ner, troligtvis en hel dag, och rensa den andra på skti jag inte behöver och spara det jag verkligen behöver så att jag sedan kan ta och formatera om den. =D Kanske kan ske på sportlovet förhoppningsvis! Jag är så glad att det bara är en vecka kvar till det nu! Jag känner att det är väl behövligt och jag ska försöka göra så mycket roligt som möjligt på det! Förutom att jag ska typ till tandläkaren tror jag och så ska jag ta spruta =/
Men jag ska även färga håret igen och kanske klippa, i alla fall topparna, har nämligen lite beslutsångest över hur jag ska klippa det =S Något förslag kanske? Det uppskattas!!
Ska kanske också på bio med Frida om vi hittar någon bra, annars får vi väl gå på någon vi tycker låter halvbra ;)
Sen ska jag väl kunna komma på något mer roligt att hitta på! Är faktiskt grymt spel sugen! Typ som guitar hero och även vanliga spel! Kanske ska ta och bjuda till spelkväll eller något ^^ men det håller jag lågt på så att jag inte gör någon besviken ;)
Okej nu sitter jag är och började skriva och det blev en hel del när jag väl började, jag hade räknat med runt 5-10 rader kanske ^^ Så fel man kan ha ibland..
Har ju dock inte skrivit av mig det jag egentligen vill, men vet inte om det är rätt forum för det här =/

Huummm, nu blir det nog inget mer skriviet, känner mig inte så pepp längre sen jag skrev förre meningen =(

Men hoppas ni alla har det bra där ute i vida världen ^^ Haha, som att jag skulle ha fler läsare än i Sverige. =S men i och för sig så vet man ju aldrig ;)

Fick precis veta att jag får sitta ensam ner på tåget till Kalmar imorgon för att Pondute är sjuk =(

Det var något mer jag hade tänkt att skriva egentligen men jag kommer inte ihåg vad det var nu.. =/ Mitt minne är väl kanske bra, men otroligt kort!!


Haha ^^ jo nu vet jag var det va..
Kommer nog att berätta om hur min helg har varit och vad jag gjort i morgon eller något liknande, berättar nog lite om lördag i alla fall. För nu orkar jag inte!


Ha det bra, igen!

Operationer på löpande band

Idag ligger min kompis Erika på sjukan för att operera sitt knä som hon förstört genom fotbollen!
Var och handlade nyss och där var hennes pappa som berättade för mig att hennes tid var vid klockan 13.00 men hon blev först vid 15.30 nedsövd för att påbörja operationen. Stackare, hon var nog väldigt nervös eftersom hon fick vänta så pass länge =(



I december förra året opererade en annan kompis till mig, Bettan, sin rygg. Det var väldigt synd om henne också eftersom hon inte alls gillar sjukhusmiljöer! Det var även en mycket stor operation som tog lång tid =( Men idag mår hon bra och börjar träna lite smått med promenader och sådat, jag hoppas att du så snart som möjligt får komma tillbaka till all din träning som du älskar =)




Och för inte så länge sedan, någon gång i januari så opererades min kompis bror sitt knä. Också skadat på grund av fotboll. Det är en farlig sport som jag alltid sagt, alltså något man inte borde hålla på med ;)


Nu hoppas jag att det blir slut på alla olyckor och liknande så att det inte blir fler operationer nu på ett tag =)




Nu måste jag ta tag i mitt liv och sluta blogga och läsa min mediekommunikations läxa =( på femton! Ja du läste rätt 15 sidor! Saken blir inte bättre heller eftersom vi fick den idag tills imorgon =(
Jag får se om jag orkar göra frågorna och uppgifterna till.


Ha det bra! Och råka nu inte ut för någon olycka i detta dåliga väder, så det blir fler operationer. Det är halt ute så se upp! Eller ner kanske?! Hmm, det tåls att tänka på ;)

Grattis till mig ^^

Idag köpte jag mig två stycken tialotter mest på skoj, jag brukar inte vinna särskilt ofta.
Men idag måste turen varit med mig för jag vann på båda! Och tjänare i och med det 10 hela kronor! Jippi!


                             

Slappt

Idag var det idrottsdag på schemat och jag, Pondute och Pop-Doris skulle åka skridskor och vi tänkte det att åka från klockan 09.00 - 12.00 det lär aldrig våra fötter klara.
Tåget var försenat så Pop-Doris fick stå och vänta på oss utanför ishallen. När vi väl kom dit 09.15 så fick vi skriva på närvarolista och läraren sa att det var en namnunderskrift för att vi skulle åka i minst en timma! =D + lite annat som var på skämt. Så vi snörade på oss skridskorna och gick ut på isen, något varv runt och sedan säger Pondute att hon behöver en "rullator" så de knödde sig ut för att hämta en och sen ut på isen igen, vi tog det ganska lugnt! Vi var ju i alla fall ute på isen och inte satt och glodde ^^ Vi åkte några varv runt med stod mest och pratade. när klockan slog 10.00 gick vi in i utvisningsbåset för att snöra av skridskorna och Pondute och Pop-Doris började dricka varm choklad =( Jag hade ingen med mig så jag blev utan. Vi väntade sedan på att klockan skulle bli 10.15 så vi kunde dra därifrån eftersom vi då hade "åkt" i en timma =P
Jag drog in på stan för att kolla runt medan de andra gick till skolans expedition för att fixa med valinmatningen.
Hittade inget roligt =( Och lite sent märker jag att jag fått sms från Pondute som undrar var jag är för hon känner sig ensam. Fick sedan reda på att Pop-Doris hade svikit henne när de skulle ta en buss till centralen eftersom det hade kommit en Oskarshamnsbuss precis då så hon tog den.
Mötte Pondute på Baronen där jag säger att jag är hungrig och det första hon säger är ska vi äta glass. Hmm, jo visst, jag är hungrig och då tar vi och käkar glass? Men jag hade ju precis gott förbi den fina uppläggningen med glass så ja, varför inte!? =)
Vi stod och valde och vrakade mellan vilken/vilka sorter vi skulle ta och efter mycket om och men bestämde vi oss till slut. För min del blev det after eight och hallon! MUMS! Pondute valde dumle-glassen. där satt vi och smarrade på glassen och skickade mms till Pop-Doris och Pootie-Tang att det var väldigt gott med glass ^^ De får skylla sig själva att de inte var där när vi premiäråt!
Vi hängde där i ungefär en timma skulle jag tro ^^ Så är det när man har korta skoldagar.





Men så när jag kom hem, jag var ju fortfarande hungrig! Så jag cyklade till konsum och köpte potatisbollar (kroketter) och ringde mamma och hörde om vi hade hamburgare hemma och det sa hon att vi skulle ha.
Hem och rota i frysen och visst hittar jag hamburgare, men som hade sitt bäst före datum 2006!! Inget jag tänkte äta även att de varit frysta hela tiden. Bad brorsan skjutsa mig upp till konsum så fick jag gå in där igen och köpa hamburgare denna gången. Jag hälsade på kassörskan (eller vad det heter när det är en manlig) och han sa lite småelakt tillbaka, Hej *konstpaus* Igen!    Hmpf.. Aja, jag överlever väl.
Hem och börja tillaga min mat =) Och det ser ju riktigt proffsigt ut tycker jag (A) Hahaha




Nu ska jag ta och gå och duscha och när mamma kommer hem hoppas jag att lille Anton är kvar hos mormor så vi kan gå in dit och gulla lite med honom. Sen är det läxor hela kvällen som väntar  =/ Blä!


Ha det bra allihopa och hoppas inte att er skoldag har varit så jobbig som min var ;)

Sammanfattning

Fredag:
Först var det skola och den började med graf och redovisning på våra annonser till TeleQvic. För en gång skull var jag även klar när vi skulle ha redovisning, har faktiskt inte hänt någon annan gång så jag känner mig stolt och ska jag vara extra petig så var jag klar med den redan på onsdagslektionen =D Nästa uppgift är att göra ett skivomslag till en cd som redan finns, vi ska alltså göra ett förslag på ett bättre skivomslag. Men tänk om jag redan tycker att det omslaget är bra och passar då?! Men ne, det bryr vi oss inte om. Vi MÅSTE göra till ngåon skiva som redan finns, jag som vill hitta på ett eget  =/
Sen hade vi tråkig mdk som jag redan skrivit ett inlägg om. Skoldagen slutade med svenska då vi egentligen skulle spelat upp våra nyårsrevyer men ingen grupp var klar så vi tiggde till oss lektionen att skriva klart och öva på.
Och där var skoldagen slut men inte åkte jag hem för det =P Utan vi skulle ju stanna och se på bio, "I taket lyser stjärnorna". I väntan på att den skulle börja gick vi och hämtade ut biljetterna, handlade dricka på konsum och sen blev det pizza på Victoria, med kebab/gyros på! Och nej, det låter inte klokt, det var tredje gången på fyra, FYRA! dagar jag åt kebab/gyros, dock inte så mycket denna gången eftersom vi alla tre delade på en pizza. Trots det blev vi alla mycket mätta! Vi satt där och snackade lite sen gick vi tillbaka till biostaden för att köpa popcorn och bara vänta och vänta. Till slut var klockan 18.15 och där satt vi på våra platser med fötterna på stolsryggen framför eftersom ingen satt där så Kajsa hade reserverat dom och ingen hade köpt dom senare! =D
Filmen var väldigt rolig till en början och det var något vi skrattade åt långt efter det hade hänt/sagts! Mot slutet blev den givetvis sorglig. Men den får ett got betyg och jag tycker att du som funderat på att gå och se den ska helt klart göra det! Även fast både Kajsa och jag var besvikna på att hon inte hade några självlysande stjärnor i taket där dikten skulle vara.
Vi åkte hem med tåget vid 21.15 så det blev väntan inne på McDo där vi diskuterade lite om filmen. På tåget hade vi det lika mysigt som vi hade det när vi åkte hem från rugbyn i höstas, alltså, vi satt alla tre på två säten. När vi anlädde till Berga gick jag till Missionskyrkan där de höll på med tårttävling, hann dock inte vara med då toaletten var det första jag var tvungen att besöka. Fick ett sms från Kajsa att hon hade egen busschaufför och också hon var behov av en toalett.
Pratade lite med Bettan sedan och det var länge sen! Jag var grymt trött så mer hände inte sen på kvällen, mamma var snäll och hämtade mig vid 00.00 och jag gick och la mig =P

Lördag:
Gick upp sent! Jag behövde ju faktiskt sova ut efter den hårda veckan ;)
Vi åt middag och sedan begav jag mig till Filadelfia i Högsby runt tre-tiden eftersom vi skulle öva våra danser inför kvällen. Stannade där sen tills det började och allt gick mycket bra, jag kom till och med ihåg hela dansen och missade inte snurren som jag gjort varje gång vi övat. =P
Efter mötet stannade jag kvar på ungdomssamlingen och det var segt, jag var inte särskilt trött, mensatt och tänkte och funderade på så mycket att jag blev ganska okontaktbar, vilket  också troligtvis sårade? Josse en aning eftersom det resulterade i att jag åkte hem tidigare.

Söndag:
Jag kom givetvis på på lördagen alldelles för sent att jag glömt städa jobbet så jag var tvungen att göra det idag. Och även det har fått ett eget inlägg, så skriver inte mer om detta här.

Idag:
Sovmorgon en timma, skönt! Men när jag var och gjorde iordning mig på toa och duschade och så märkte jag at jag inte mådde särskilt bra, vad/varför får ni fråga om det intresserar. Så jag ringde mamma att hon var tvungen att sjukanmäla mig eftersom skolan har slutat lita på oss så vi inte får sjukanmäla oss själva. Mamma hade givetvis inte läst det pappret särskilt noga så jag fick leta upp det och ge henne användarnamn och lösenord. När det var fixat gick jag och la mig igen och sov några timmaar till. När jag vaknade var det bra att försöka göra lite läxor, mdk skit säger jag bara! Det finns inget "problem" som berör mig på något sätt, så jag får "hitta" på något och låtsas vara intresserad av det. Jag borde även göra lite på engelskan men den är himla knölig eftersom den måste vara faktabaserad och det liksom går inte direkt på mitt ämne.
En annan sak är att jag tror jag kommit på ett ämne till min frågesport vi ska göra på Mum:en =D Haha, jag kom på det precis nu när jag tänkte skiriva att jag hade problem med det också ^^

Ja, jag får väl ta och avsluta detta nu och börja/fortsätta med mina läxor.
Imorgon har vi KPT vilket betyder att vi är lediga!! =D
På ondags har vi idrottsdag och jag får en timma sovmorgon och kan åka hem tidigt!
Torsdag har vi ingen foto vilket också resulterar till att jag får åka hem tidigt!
Fredag däremot =/ Det blir nog en lång dag eftersom vi på svenskan ska spela upp nyårsrevyerna. Men! däremot så ska vi bjuda hem "tjocka" släkten eftersom lille söte Anton är hemma då förhoppningsvis! Så då blir det mys med honom =D Det var länge sen jag såg honom nu =( Han har ju blivit ganska stor =P


Hittar inte mina bilder på honom, så får bli en mobilbild som vi fått från hans morbror =)



Ha en bra dag!


Och GRATTIS Erika på 17års dagen! =)

Jobba

Sitter här och tittar runt på massa olika sidor samtidigt som jag gör en massa annat onödigt. Jag borde egentligen gå och städa jobbet som jag skulle ha gjort idag på morgonen men när jag vakna så satte jag igång filmen jag började titta på igår och sen blev det lite tv efter det. Jag kände sen att jag kunde gå och städa efter vi ätit, viket är nu sen ett tag tillbaka! Ändå sitter jag kvar här =/
Jag borde verkligen gå till jobbet nu för jag hatar att vara där nere ännu senare när det är kolsvart ute, man vet aldrig vad som lurar däromkring =/
Och =S varför sitter jag och skriver det här nu, det tar ju bara ännu mer av min tid. Usch jag får skärpa mig nu och byta om och gå till jobbet annars kommer jag väl inte iväg förrän jättesent. Jag bara skjuter på denna städningen =/

Ha det så bra!
Hoppas inte ni är tvugna att städa eller jobba nu

RSS 2.0