Mobilen förslappar folket!

Igårkväll hände något som var lite märkligt..


Ligger i min säng som är på övervåningen i huset.
Ett sms trillar in.
När jag några minuter senare tar upp mobilen för att läsa det
visar det sig att det är från mamma, som sitter i köket på nedervåningen!
Skriver ett svar om att hon är lat och att jag kommer ner för att prata.
När jag precis ska klicka på "sänd" börjar mobilen vibrera och då ringer hon!

Trodde aldrig hon skulle sjunka så här lågt!! ^^


Storstädning - nödvändigt?!

= svar ja! Varför berättar jag lite senare.

Denna vecka gillar jag skarpt! Även nästa kommer bli så bra.
Det är nämligen så att jag var bara i skolan i måndags och tisdags sen är jag "ledig" resten av veckan. Och nej, inget skolk här inte.
Onsdagar är jag alltid ledig, vilket är så otroligt skönt! Torsdagar har jag en lektion och den jobbar jag hemifrån på denna vecka. Fredagen består av tre lektioner, varav en är den som jag jobbar hemifrån på, nästa lektion blev inställd och kvar på schemat är idrotten. Där ska vi spela innebandy, vilket mina knän inte är kapabla till så därför beger jag mig till sjukhuset och tränar upp dem jobbiga gnälliga knäna istället.
Så, vissa har säkert redan räknat ut varför jag kommer gilla nästa vecka också!? Det är ju nämligen Kristi himmelfärds dag på torsdagen --> klämdag på fredag --> alltså bara skola måndag och tisdag!
Ja, lite snurrig fakta men det ska nog gå att förstå..

Eftersom jag nu då sitter hemma idag och inte har några läxor eller prov att plugga på, vilket vi sällan har, så tänkte jag ta tag i slutet med projektarbetet som är att skriva en årsrapport. Men för att kunna lägga fram alla papper med fakta om det på mitt skrivbord var jag tvungen att rensa det ganska så rejält och ändå är inte allt borta (A)
Jag har blivit en aning förslappad vad det gäller allt, så sakerna hamnar på hög här på rummet och det är inga småhögar inte utan riktigt stora och stökiga och över hela rummet.
Därför beslutar jag härmed att rummet ska få sig en rejäl storstädning troligtvis imorgon för idag har jag för mycket att göra med projektarbetet + skolarbetet jag gör hemifrån.

Och nej, inga före bilder kommer komma upp! Får skämmas för mycket då. Däremot om jag får till rummet som jag vill ha det när jag har städat kanske några efterbilder kommer upp! =D
Ganska tomt på bilder här vilket gör allt så tråkigt.


Hej och hå vad kul om du läst allt detta ^^

Nu blir det årsredovisningsskrivning som gäller. =(


Trött, hjärnsläpp, ångest & annat jobbigt

I förrgår hade jag lite hjärnsläpp.. Eller ja, inte så lite ^^

Jag skulle berätta en sak för mamma, vilket var detta -
"Igårkväll när jag la mig i sängen så tänkte jag att jag kanske borde gå ner och ta två panodil. Men nja, så ont hade jag ju inte trots allt. Alltså slutade det med att jag inte gick ner för att ta de där två panodilerna."
Men så säger mamma följande -
"Men, du var ju visst nere och tog det!"
Jag -
"Eeh, jaaaa det var jag ju!" ^^


Så smart får man lov att vara när man på dagen skrivit ett prov som jag hade grym ångest inför. Första gången jag verkligen känt och att jag skulle misslyckas totalt med och få IG. Har tänkt så innan, men inför detta prov mådde jag verkligen inte bra! Men ja, jag fick styrka och så skrev jag provet och kände att, jo ett G är jag minst värd för detta! =D Lycka!
Den ångesten jag hade kanske berodde på att vi har haft en väldigt slapp skolgång på senaste tiden, inte en minsta läxa på typ två månader. Vilket varit otroligt skönt så jag haft så mycket annat att göra här hemma.

Tur var ju faktiskt att jag inte fick hjärnsläpp på provet!



Tomorrow's gonna be a good day!

Woohoo!!

I gotta feeling!
That tomorrow's gonna be a good good day!!



Mer än så säger jag inte ^^



RSS 2.0