Söndag

Snart är helgen slut och jag ska fixa lite med plugg idag tror jag. Det beror på om det slutar att snöa/regna, för måste fota och helst ute. Jag hatar detta väder!! Det som var påväg att bli vår nu! I torsdags hittade ju till och med mamma och jag blåsippor! Bilder kommer i slutet av inlägget.
Jag var ju så pepp på att våren var här och allt kändes mycket bättre, även om jag var trött och sur så piggade vädret upp mig, med solen och värmen i ansiktet. Det var underbart så länge det varade. Nu hoppas jag inte att snön lägger sig och att det bli kallare. Jag vill ju kunna ha mina lätta och sköna tygskor utan att bli helt blöt och skitig om dom. Och så småningom kunna låsa in viterjackan i någon garderob långt in och fixa fram en vårjacka! Måste nog faktsikt köpa en till detta år.. Men var ska jag hitta någon jag tycker om och som är skön och som inte kostar allt för mycket.
Bettan och jag måste ju trots allt börja spara om vi ska kunna ta oss ut på vår resa efter gymnasiet någon gång ;) Det kommer ju inte bli allt för billigt ;) Men jag har i alla fall gjort ett framsteg och börjat att varje månad ta en del av studiebidraget och sätta undan till ett sparkonto som jag skapade för någon vecka sedan. Framsteg må jag säga ;)

Nu ska jag gå och käka våfflor! Det ska bli mums =)


Bilderna på blåsipporna jag lovade kommer i ett senare inlägg =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0